CHP'li eski başkan aranıyor, oğlu gözaltında

Yeni Şafak
11:07, 24/03/2015, SalıG: Güncelleme: 14:28, 24/03/2015, Salı
DHA
CHP'li eski başkan aranıyor, oğlu gözaltında

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 'ihaleye fesat karıştırıldığı' iddiasıyla bu sabah başlattığı operasyonda eski Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan aranırken, oğlu ile 2 kardeşinin de aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi'nin eski yönetimine yönelik sabah saatlerinde 'ihaleye fesat karıştırma' iddiasıyla operasyon başlatıldı. Eski CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın da aralarında bulunduğu birçok eski yöneticiye yönelik düzenlenen operasyonda Özcan'ın oğlu İlker Özcan İstanbul'da, kardeşleri Sacit ve Tacit Özcan Mersin'de gözaltına alındı.






Macit Özcan, bilinen adreslerine yapılan operasyonda bulunamazken oğlu ile 2 kardeşiyle birlikte eski Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Ersan'ın da aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.



Polis, Macit Özcan'ı ararken birçok adrese yapılan operasyonların devam ettiği bildirildi.



Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026