|

Ali Koç: Aziz Yıldırım efsane başkan olmayı hak etmiştir

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, kazandığı seçimin ardından Aziz Yıldırım ile ilgili duygusal açıklamalara imza attı. Koç, Yıldırım'ın yaptıklarıyla efsane başkan olmayı hak ettiğini ifade etti.

Yeni Şafak
20:02 - 3/06/2018 Pazar
Güncelleme: 20:10 - 3/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Ali Koç.
Ali Koç.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, seçim zaferinin ardından kongre üyelerine seslendi. Koç'un Aziz Yıldırım ile ilgili sözleri ayakta alkışlandı.

İşte Ali Koç'un Aziz Yıldırım ile ilgili sözleri;
  • "Kırgınlık, kızgınlık yok. Kin, nefret, öfke yok. Ne yaşandıysa yaşandı, keşke yaşanmadı. Bir sözüm de Aziz Yıldırım'a. Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı ben burada olmazdım. Aziz Yıldırım olmasaydı, Türkiye'deki pek çok stat olmazdı. Fitili biz ateşledik. Göreceksiniz yakın zamanda Türkiye'de müthiş basketbol sahaları olmazdı. O olmasaydı bizim salonumuz da olmazdı. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye kattıklarıyla efsane başkan olmayı kesinlikle hak etmiştir. Aziz Yıldırım, en büyük liderliğini 3 Temmuz'da göstermiştir. Kendisi hedef alınmıştır. 12 Mayıs'ta burada yaşananları hepiniz biliyorsunuz. Taraftarımızın sahaya girmesi istendi. Bizim en zor zamanlarımızda Aziz Başkan dimdik ayakta durdu. Başkanımız bize karşı olan güçlerin en güçlü olduğu anda, bizim en zayıf olduğumuz anlarda dimdik ayakta durdu. Camia olarak dimdiktik ama yorulduk, bıkkınlık geldi. Yorulmaya hakkımız yok. Hak ettiğimiz zararlar tazmin edilene kadar dimdik duracağız. Uzun bir süreç bizi bekliyor. Bu sürecin en büyük lideri Aziz Yıldırım olacaktır kabul ederse. Ki kabul etmemesi için hiçbir sebep yok."


#Ali Koç
#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe
6 yıl önce