|

Alpaslan Öztürk Fenerbahçe sorusuna cevap verdi: Neden olmasın!

Göztepe forması giyen savunma oyuncusu Alpaslan Öztürk, Fenerbahçe'ye transferine yeşil ışık yaktı.

09:53 - 12/04/2020 Pazar
Güncelleme: 10:04 - 12/04/2020 Pazar
Diğer
Başarılı futbolcunun sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor.
Başarılı futbolcunun sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor.

Göztepeli Alpaslan Öztürk, hayalinin büyük takımlarda ve Avrupa'da oynamak olduğunu söyledi. Koronavirüs nedeniyle evinden TRT Spor canlı yayına bağlanan 26 yaşındaki futbolcu, evde geçen günlerini ve ileriye dönük hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyoruz"

Çocuklarıyla evde vakit geçirdiğini vurgulayan Alpaslan Öztürk, kulübün gönderdiği idman programını uygulamaya çalıştığını söyledi. Koronavirüse karşı aldıkları önlemlerle ilgili de konuşan genç oyuncu "Evde kolonya ve dezenfektanla geziyoruz. Psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyoruz" dedi.

Alpaslan Öztürk, milli takım ile ilgili sorulan soruya ise "Milli takıma girmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım ve gireceğime de inanıyorum" şeklinde cevap verdi.

"İstanbul takımları da olabilir ama öncelik Avrupa"

Göztepe'nin defans oyuncusu kulüp bazında da hedefini açıkladı. Takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu belirten Alpaslan "Genç bir Türk futbolcusu olarak hedeflerim arasında daha ileriye dönük Avrupa var. Büyük takımlarda oynamak isterim, tabi Göztepe de büyük bir takım ancak ailem ve çocuklarım İstanbul'da yaşıyor bütün düzenim orada o yüzden İstanbul takımları da olabilir ama öncelik Avrupa" dedi.

Fenerbahçe'nin teklifi

Fenerbahçe'den de teklif aldığı hatırlatılan defans oyuncusu, "İki tarafında mutlu olabileceği bir noktada birleşilirse neden olmasın. Ben Göztepe'yi de yüzüstü bırakmak istemem. Onların da mutlu olacağı şekilde gerçekleşirse güzel olur" ifadelerini kullandı.


#Göztepe
#Alpaslan Öztürk
4 yıl önce