|

Avusturya bugün İstanbul'a geliyor

Kadrosunda 3 Türk futbolcu bulunan Avusturya Milli Takımı son çalışmasını Saracoğlu'nda yapacak.

00:00 - 28/03/2011 Pazartesi
Güncelleme: 01:55 - 28/03/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Avusturya bugün İstanbul'a geliyor
Avusturya bugün İstanbul'a geliyor

A Milli Futbol Takımı'nın yarın karşılaşacağı, 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçındaki rakibi Avusturya, bugün İstanbul'a gelecek. Öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek olan Avusturya, ilk antrenmanını saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacak. İdmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak. Antrenmandan önce statta Avusturya Teknik Direktörü Dietmar Constantini ile bir veya iki oyuncu basın toplantısı yapacak. Yarın saat 11.00'de Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman daha yapacak olan Avusturya'nın kadrosunda Türk asıllı 3 futbolcu bulunuyor. Beşiktaşlı Ekrem Dağ ile Bochum'da oynayan Ümit Korkmaz ve Rapid Wien'de forma giyen Yasin Pehlivan, görev verilmesi halinde Türkiye'ye karşı forma giyecek.



Avusturya aday kadrosu

KALECİLER: Grünwald (Wacker Innsbruck), Macho (Panionios), Payer (Rapid Wien).

DEFANS: Ekrem (Beşiktaş), Dragovic (Basel), Fuchs (Mainz), Klein (Austria Wien), Pogatetz (Hannover 96), Ortlechner (Austria Wien).

ORTA SAHA: Alaba (Hoffenheim), Baumgartlinger (Austria Wien), Harnik (Stuttgart), Junuzovic (Austria Wien), Ümit Korkmaz (Bochum), Yasin Pehlivan (Rapid Wien), Scharner (West Bromwich Albion).

FORVET: Arnautovic (Werder Bremen), Hoffer (Kaiserslaurtern), Janko (Twente), Linz (Austria Wien), Maierhofer (Duisburg), Wallner (Salzburg).



13 yıl önce