|

Beşiktaş Dudu için teklifini sundu

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı futbolcu Dudu'yla el sıkıştığı ve Palmeiras Kulübü'ne 5 milyon euroluk bir teklif sunduğu belirtildi.

Yeni Şafak
11:36 - 7/05/2017 Pazar
Güncelleme: 11:56 - 7/05/2017 Pazar
Diğer
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önceki günlerde yaptığı açıklamada Dudu'yu izlediklerini ve istedikleri bir oyuncu olduğunu ifade etmişti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önceki günlerde yaptığı açıklamada Dudu'yu izlediklerini ve istedikleri bir oyuncu olduğunu ifade etmişti.

Beşiktaş, Palmerias forması giyen Brezilyalı futbolcu Dudu için harekete geçti. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda düğmeye basan yönetimin oyuncunun menajeriyle bir görüşme yaptığı ifade edildi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Avrupa’ya geri dönmeye sıcak bakan tecrübeli oyuncu, menajeri aracılığıyla siyah-beyazlılara, "Kulübümü ikna edin, ben hazırım" mesajı verdi.

5 milyon euroluk teklif

Beşiktaş yönetiminin Dudu’dan gelen cevap sonrasında Palmeiras’a menajerler vasıtasıyla 5 milyon euroluk teklif sunduğu ve Brezilya ekibinden gelecek cevabı beklemeye başladığı aktarıldı.

  • Ofansif orta saha ve kanatlarda görev yapabilen Dudu geçen sezon etkili bir performans sergilemişti. Geçtiğimiz sezon Pameiras formasıyla 51 resmi maç çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 9 gol atarken 12 de asist yapma başarısı göstermişti.
#Beşiktaş
#Dudu
7 yıl önce