|

ÖZET | Çaykur Rizespor-Sivasspor: 1-1

Süper Lig'in 6.haftasında Çaykur Rizespor ile Sivasspor 1-1 berabere kaldı. Çaykur Rizespor-Sivasspor maçının özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

18:57 - 23/09/2023 Cumartesi
Güncelleme: 19:36 - 23/09/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Çaykur Rizespor-Sivasspor
Çaykur Rizespor-Sivasspor

Süper Lig'in 6.haftasında Çaykur Rizespor ile Sivasspor 1-1 berabere kaldı. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk EMS Yapı Sivasspor, 7. dakikada Samu Saiz ile 1-0 öne geçti.


Ev sahibi Çaykur Rizespor bu golle 35. dakikada Dal Varesanovic ile yanıt verdi.


Kalan süresinde iki ekip de yakaladıkları pozisyonlardan skor üretemedi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.


Bu sonuçla Çaykur Rizespor, puanını 11'e EMS Yapı Sivasspor ise 6'ya yükseltti.

Çaykur Rizespor-Sivasspor maç özeti

GOL

7. dakikada gelişen Sivasspor atağında topla ilerleyen Burak Kapacak’ın sağ çaprazdan verdiği pas ile topla buluşan Samu Saiz’in ceza sahası içinden yaptığı vuruşla meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0

21. dakikada sol kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında topla buluşan Dal Varesanovic’in ceza sahası dışından vuruşu ile top az farkla auta çıktı.

29. dakikada Emirhan Topçu’nun müdahalesi sonucu Sivassporlu oyuncunun yerde kalmasıyla hakem Burak Pakkan serbest vuruş kararı verdi. Topun başına geçen Emrah Başsan’ın şutu az farkla auta çıktı.

GOL

35. dakikada Çaykur Rizespor’un atağında top ile beraber ceza sahası içine kadar giren Olawoyin’in pasıyla topla buluşan Dal Varesanovic’in topu filelerle buluştu. 1-1

39. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Rei Manaj’ın şutu ile top az farkla üstten auta çıktı.

40. dakikada topla buluşan Dal Varesanovic’in ceza sahası dışından yaptığı vuruşu ile meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

56. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Shelyev, pasını Halil İbrahim’e aktardı. Hali İbrahim’in pasıyla topla buluşan Benhur Keser’in şutunu kaleci Ali Şaşal kurtardı.

70. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Rei Manaj’ın vuruşunu kaleci Gökhan Akkan kurtardı.

76. dakikada ceza sahası içine kadar sokulan Samuel Saiz’in vuruşu kaleci Gökhan’dan seken topla Rei Manaj’ın vuruşu direkten sekti ve Çaykur Rizesporlu defans oyuncusu topu uzaklaştırdı.

80. dakikada sağ kanatta topla buluşan Muhammet Taha Şahin topu Dal Varesanovic’e aktardı. Varesanovic’in vuruşu ile de top az farkla auta çıktı.


#Süper Lig
#Çaykur Rizespor
#Sivasspor
7 ay önce