|

Final maçında hata yaptı futbolu bırakma kararı aldı

Güney Amerika'nın en büyük kupası olan Libertadores'te uzun yıllar unutulmayacak bir olay yaşandı. Arjantin ekibi Lanus ve Brezilya temsilcisi Gremio'yu karşı karşıya getiren final mücadelesinde Lanuslu oyuncu Jose Gomez yaptığı pas hatası sonrasında takımının gol yemesine sebebiyet verdi. Sahadan 2-1 galip ayrılan Arjantin ekibinde 24 yaşındaki futbolcu mücadele sonunda futbolu bırakacağını açıkladı.

Yeni Şafak
15:00 - 30/11/2017 Thursday
Güncelleme: 15:32 - 30/11/2017 Thursday
Yeni Şafak
Jose Gomez (Sağda) yaptığı hata sebebiyle futbolu bırakma noktasına geldi.
Jose Gomez (Sağda) yaptığı hata sebebiyle futbolu bırakma noktasına geldi.

Libertadores finalinde oynanan Lanus-Gremio mücadelesi Gremio'nun 2-1 üstünlüğüyle son buldu. Kupanın kaybedilmesi sonrasında takımı adına ilk golün yenmesinde pay sahibi olan Lanuslu futbolcu Jose Gomez, futbolu bırakma kararı aldı.

24 yaşındaki savunma oyuncusu verdiği röportajda çok üzgün olduğunu ifade ederken futbol bırakma noktasında olduğunu ve emeklilik kararı alabileceğini açıkladı.

  • Gremio'nun attığı ilk golde pas hatası yapan Jose Gomez, bu pozisyon sonrasında yenilen gol sonrası kendini toparlayamamıştı. Arjantinli futbolcu mücadele sonunda kaybedilen kupanın sorumluluğunu üstlendi.

https://www.youtube.com/embed/DjOyPhmzTZs

Jose Gomez, sezon başında 2.2 milyon euro karşılığında Racing Club'tan Lanus'a transfer olmuştu. 24 yaşındaki futbolcu 1 kez de Arjantin Milli Takımı'nda forma giydi.

Gremio, Lanus'la oynadıkları iki maçtan da galibiyetle ayrıldı ve kupaya uzandı.

#Jose Gomez
#Lanus
#Gremio
6 years ago
default-profile-img