|

Hatalı gol yiyince tokatlanıp kulüpten kovuldu

Yunanistan Ligi son yıllarda unutulmayacak bir olaya sahne oldu. Yunan Süper Lig takımlarından AEL Larissa'nın Arjantinli kalecisi Matias Degra takımına yedirdiği hatalı golün ardından kulüp başkanı tarafından tokatlandı. 33 yaşındaki Degra futbolu bırakacağını açıkladı.

Yeni Şafak
16:28 - 18/09/2016 Pazar
Güncelleme: 09:51 - 19/09/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Larissa kalecisi Degra'nın takımına yedirdiği gol, Yunanistan Ligi'ne damga vurdu. Arjantinli kaleci yediği bu golün ardından kulüpten kovuldu.
Larissa kalecisi Degra'nın takımına yedirdiği gol, Yunanistan Ligi'ne damga vurdu. Arjantinli kaleci yediği bu golün ardından kulüpten kovuldu.

Ev sahibi ekip Iraklis karşısında 2-1 önde olduğu maçta galibiyeti, kalecisinin yaptığı bir hatayla kaçırdı. Degra'nın hatası rakibe gol ikramı olurken, takımının üç puanı kaçırmasına sinirlenen Larissa Başkanı Alexis Kougias soluğu 33 yaşındaki file bekçisinin yanında aldı.



Başkan önce tokatladı sonra kulüpten kovdu

Maç sonrası soyunma odası tünelinde deneyimli kalecinin yolunu kesen başkan, önce tepkisini anlatan bir şeyler söyledi ardından boğazına sarıldığı oyuncusuna tokat attı. Degra'nın da buna karşılık vermeye kalkması üzerine ortalık karıştı. Bu olayın ardından kulüpten bir açıklama yapıldı. Matias Degra'nın maçtaki hatayı kasıtlı olarak yaptığı savunuldu ve oyuncuyla yolların ayrıldığı duyuruldu.



Futbolu bırakıyor

Yaşananlarla ilgili büyük bir şok içerisinde olduğunu söyleyen Arjantinli kaleci, "Başkan bana yaklaştığında beni teselli edeceğini sanmıştım ama kendisi tam tersi saldırdı. O gün bütün gece boyunca ağladım. Artık futbolu bırakmayı düşünüyorum" dedi.



İşte Arjantinli kalecinin yedirdiği o gol ve maçtan sonra Larissa Başkanı Alexis Kougias'in kendisine tokat attığı anlar:



Honda gidiyor Sosa'ya gün doğdu Jose Mourinho'ya Watford şoku

#Matias Degra
#Iraklis
#Larissa
8 yıl önce