|

Kulübünüzden ne dilediğinize dikkat edin!

İngiltere 1. Lig ekiplerinden Leyton Orient'in bir taraftarı attığı bir tweet'te kulüpten bir transfer istedi ve gerçekleşirse tüm stat koltuklarını temizleyeceğinin sözünü verdi. Transfer gerçekleşti ve kulüp taraftardan sözünü yerine getirmesini istedi.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 25/02/2014 Salı
Güncelleme: 18:05 - 25/02/2014 Salı
Yeni Şafak
Kulübünüzden ne dilediğinize dikkat edin!
Kulübünüzden ne dilediğinize dikkat edin!

Leyton Orient'in 19 yaşındaki taraftarı Craig David, kulüp yöneticisi Matt Porter'a Twitter'dan sitem ederek, Hull City'den kiralanan ancak Premier Lig temsilcisi tarafından geri çağrılan kaleci Eldin Jakupovic'in gidişini eleştirdi. David, eğer Boşnak kaleci geri gelirse Matchroom Stadı'ndaki tüm koltukları temizleyeceğinin sözünü verdi.

Bu yazışmadan iki gün sonra Leyton Orient, Jakupovic'i Hull City'den geri aldı. Kulüp Yöneticisi Matt Porter da Twitter'dan söz veren taraftara 'Gel sözünü yerine getir' dedi. Genç taraftar da soğuk havada tam 3636 koltuğu teker teker temizledi.

Leyton Orient Kulübü, bu çabasından dolayı Craig David'e jest yaparak Stevenage maçını locadan izlemesini sağladı ve karşılaşma sonrası, uğruna koltuk temizlediği kaleci Jakupovic'le görüşmesini sağladı. Jakupovic ayrıca eldivenlerini genç taraftara hediye etti.

10 yıl önce