|

Talisca'nın yerine Dudu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın önceki günlerde ilgilendiklerini açıkladığı Dudu ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlı yönetimin uzun süredir görüşmelerde bulunduğu futbolcunun Talisca'nın ayrılması halinde transfer edileceği belirtildi.

Yeni Şafak
15:53 - 6/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:19 - 6/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Dudu
Dudu

Beşiktaş'ta sezon başında Benfica'dan kiralanan ve sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Anderson Talisca'nın alternatifi belli oldu.

Siyah beyazlı yönetimin uzun süredir takip ettiği Brezilyalı Dudu'yu Talisca'nın ayrılması halinde kadrosuna katacağı ifade edildi. Brezilyalı futbolcuyla Beşiktaşlı yöneticilerin bir çok kez görüştüğü ve oyuncunun bonservis haklarıyla ilgili bilgi aldığı aktarıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önceki günlerde yaptığı açıklamada Dudu'yu izlediklerini ve istedikleri bir oyuncu olduğunu ifade etmişti.

  • Ofansif orta saha ve kanatlarda görev yapabilen Dudu geçen sezon etkili bir performans sergilemişti. Geçtiğimiz sezon Pameiras formasıyla 51 resmi maç çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 9 gol atarken 12 de asist yapma başarısı göstermişti.

https://www.youtube.com/embed/qUlcjvU66z0

#Anderson Talisca
#Dudu
#Beşiktaş
7 yıl önce