|

Trabzonspor'un forvet ihtiyacı var

Yeni bir forvet transferini kendisinin de istediğini belirten Gökhan, “Umut veya benim sakatlığımda takım tek forvet kalıyor. Fatih gelirse çok iyi olur” dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 4/01/2010 Pazartesi
Güncelleme: 22:50 - 3/01/2010 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor'un  forvet ihtiyacı var
Trabzonspor'un forvet ihtiyacı var

Trabzonspor'da ilk yarıda sergilediği performansla eleştirilen ve devre arasında gönderilmesi gündeme gelen Gökhan Ünal'dan golcü itirafı. Kalmak istediğini belirten Gökhan, takıma golcü takviyesi yapılmasını istediğini kaydetti. Başka bir golcüye karşı olmadığını belirten Gökhan, “Bizim şu anda forvete ihtiyacımız var. Çünkü sadece Umut ve ben varız. Birimiz sakatlandığında sadece bir forvet kalıyor. Fatih Tekke ismi çok geçiyor. Gelmesini ben de isterim. Gelirse hem bizim için hem Trabzonspor için iyi olur. Sonuçta Trabzonspor'da çok iyi işler yapıp gitti. Ve o da burada şampiyonluk yaşamayı çok istiyor” diye konuştu. İlk yarıda aldığı eleştiriler nedeniyle çok bunaldığını ve Trabzonspor'dan ayrılmayı düşündüğünü dile getiren Gökhan Ünal, teknik direktör Şenol Güneş'in gelmesiyle rahatladığını belirtti.


Belek kampına miniklerden ziyaret

Trabzonspor'un Antalya kampına dün Manavgat Trabzonspor Futbol Okulu futbolcuları ziyarette bulundu. Öğrencilere, başkan Sadri Şener, teknik direktör Şenol Güneş ve oyunculara yoğun ilgi gösterdi. Manavgat Trabzonspor Futbol Okulu sporcuları daha sonra futbolcularla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.


3 golcü için çalışmalar sürüyor

Forvete takviye için arayışlarını sürdüren Trabzonspor, üç isim üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İspanya'nın Recreativo Huelva takımında oynayan Arjantinli Jeronimo Barrales ile görüşen bordo-mavili takımın bu transferde büyük aşama kaydettiği öğrenildi. Ankaragücü'nde top koşturan İngiliz yıldız Vassel ile de görüşmelerini sürdüren Trabzonspor İspanya'da Espanyol forması giyen Uruguaylı İvan Alonso'yu da listesine aldı.

14 yıl önce