Evine kavuşan Kahramanmaraşlı depremzede kadının sözleri gündem oldu

12:3116/03/2026, Pazartesi
G: 16/03/2026, Pazartesi
Diğer

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde kaybettiklerimizin acıları, hala yakıyor yürekleri. Yaraları sarmak için çalışmalar ise bütün süratiyle devam ediyor. Kahramanmaraş’ta deprem sonrası yeni evine kavuşan bir vatandaşın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Yaşadığı zor günleri anlatan kadın, devletin sunduğu destekten memnun olduğunu ifade etti. Depremzede kadın, devletin sağladığı konut desteği için teşekkür ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua etti.

Depremzede kadın, eşinin deprem sürecinde kanser hastası olduğunu belirterek, bu süreçte çok sayıda yardım aldığını söyledi.

Yeni evine kavuşmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu dile getiren kadın, devletin sağladığı imkanlara teşekkür etti.

‘ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN’

Yeni konutuyla ilgili memnuniyetini dile getiren depremzede vatandaş,
“Depremde o kadar çok yardım aldım ki eşimden dolayı. Eşim hastaydı, kanser hastasıydı. Ben AK Parti’ye hiç oy vermem sanıyordum ama şimdi kafamı kesseler AK Parti’den başkasına oy vermem. Benim başıma bir çatı verdi, ödeme kolaylığı verdi. Allah bin kere razı olsun”
ifadelerini kullandı.

‘TOKİ’Yİ BEĞENMEYEN BEĞENMESİN’

Kadın, yeni konutundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,
“TOKİ’yi beğenmeyen beğenmesin, ben çok memnunum. Allah devletimizden, milletimizden razı olsun. Tayyip Erdoğan’dan Allah bin kere razı olsun”
dedi.
#Kahramanmaraş
#Asrın İnşası
#TOKİ
#Deprem Konutları
#AK Parti
#Recep Tayyip Erdoğan