|

G. Saray'a yok

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında Galatasaray lehine verilmeyen penaltıyla turu geçen Atletico Madrid, İspanya Ligi'nde Valencia karşısında bire bir kopya penaltıyla galibiyet yolunu açtı. Madrid'e çalınan penaltı; “Atletico olunca veriliyor, Galatasaray olunca es geçiliyor” dedirtti.

00:00 - 2/03/2010 الثلاثاء
Güncelleme: 02:14 - 2/03/2010 الثلاثاء
Yeni Şafak
G. Saray'a yok
G. Saray'a yok
BİR DE SARI KART ÇIKTI

İspanya Ligi'nde önceki gece oynanan Atletico Madrid-Valencia maçında çalınan penaltı, akıllara G.Saray-A.Madrid karşılaşmasını getirdi. Maç 1-0 Valencia lehine devam ederken Marchena, ceza sahasında Agüero'nun topuna elle müdahale etti. Bu pozisyonun bire bir aynısı G.Saray-A.Madrid maçında da yaşanmıştı. Marchena'nın yerinde Perea, Agüero'nun yerinde ise Caner vardı. İki pozisyon arasındaki tek fark verilen kararlar oldu. Orta hakem Perez Burrull, ilk önce penaltı çalmadı; ancak 4. hakemin uyarısıyla yanlıştan dönüldü. Üstelik Marchena, 2. sarıdan kırmızı kartla atıldı.


İKİ FAZLA HAKEME RAĞMEN

UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında ise karşılaşmayı uzatmaya götürecek 1-1 eşitlik varken Caner, Agüero'nun pozisyonunda olduğu gibi ceza sahası içinde topla buluşmuş, Luis Perea, tıpki Marchena'nın yaptığı gibi topu eliyle kepçelemişti. Karşılaşmanın hakemi Gianluca Rocchi ise pozisyona 'devam' demişti. La Liga mücadelesinde 4. hakemin uyarısıyla yanlıştan dönülürken UEFA Avrupa Ligi gibi dev bir organizasyonda, üstelik iki fazla hakeme rağmen G.Saray'ın elinden turun alınmasına seyirci kalındı, adeta A.Madrid'e olunca verildi, G.Saray'a gelince es geçildi.


Santos'tan G.Afrika mazereti

G.Saray'ın 3.5 aylığına kiraladığı Giovani Dos Santos bu sabah Meksika Milli Takım kampına katılabilmek için Los Angeles'e uçtu. Daha önce takımı yalnız bırakmamak için milli takıma gitmeyeceğini açıklayan genç oyuncunun Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'e, Meksika Milli Takımı'nın Dünya Kupası öncesi çıkacağı son hazırlık karşılaşmasında yer almak istediğini söyleyerek kendisinden izin aldığı ifade edildi.


Hagi, Arda'yı örnek gösterdi

George Hagi, kulüplerin alt yapılarına önem vermeleri gerektiğini söyledi. Arda Turan'ı örnek gösteren Hagi, “Arda gençlere önemli bir örnek. Her sene altyapıdan bir veya iki yetenekli oyuncu çıkar” dedi.


Baros Eskişehir maçında belki

Uzun süren sakatlık döneminin ardından tedavisi tamamlanan Baros'un, Pazartesi günü oynanacak Eskişehirspor maçında az da olsa oynama ihtimali olduğu belirtildi. Çek yıldız dün de takımdan ayrı çalıştı.



٪d سنوات قبل