|

Üç girişime 50’şer bin TL ödül

Avrupa’nın en iyi 2’nci, dünyanın ise en iyi 3’üncü kuluçka merkezi seçilen İTÜ Çekirdek’e başvuran 3 girişim ön kuluçka aşamasını başarıyla geçerek 50’şer bin TL’lik para ödülünü almaya hak kazandı.

Yeni Şafak
12:17 - 4/12/2018 Salı
Güncelleme: 14:24 - 4/12/2018 Salı
Yeni Şafak
Ön kuluçka aşamasını geçen 3 girişim Big Bang Start-Up Challenge etkinliğinde açıklandı.
Ön kuluçka aşamasını geçen 3 girişim Big Bang Start-Up Challenge etkinliğinde açıklandı.

Anadolu Efes, İTÜ ARI Teknokent ile işbirliğine giderek İTÜ Çekirdek bünyesinde desteklediği projelerden, ön kuluçka aşamasını başarıyla geçen üç girişimi 29 Kasım’da düzenlenen “Big Bang Start-Up Challenge” etkinliğinde açıkladı.

Ön kuluçka aşamasını tamamlayan Akıllı Magnet, Intenseye ve Levitate Anadolu Efes Özel Ödülü’ne layık görüldü.

50’şer bin TL ödül

Avrupa’nın en iyi 2’nci, dünyanın ise en iyi 3’üncü kuluçka merkezi seçilen İTÜ Çekirdek’e başvuran girişimler arasından seçilen Akıllı Magnet, Intenseye ve Levitate girişimleri finansman desteğine de hak kazandı. Üç girişime 50’şer bin TL’lik para ödülü verildi.

Başarılı girişimcilere ödülleri, 29 Kasım’da düzenlenen “Big Bang Start-Up Challenge” etkinliğinde takdim edildi.
Anadolu Efes olarak girişimcilik ekosistemine büyük önem verdiklerini belirten Anadolu Efes Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Ağırbaş
“Yürüttüğümüz yenilikçi projelerle sektöre değer katmaya devam ediyoruz. Sektörün gelişimi için yeni iş fikirlerinin başarılı bir şekilde hayata geçmesine olan inancımızla İTÜ ARI Teknokent ile işbirliği yaptık ve İTÜ Çekirdek’e başvuran birbirinden değerli girişimcilerle yıl boyunca çok yakından çalışarak onlara destek olduk. Genç girişimcileri ve yenilikçi fikirleri desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Üç girişim özel ödüle layık görüldü

Akıllı Magnet

Bir IoT çözümü olan Akıllı Magnet, tüketicilerin telefonlarına yeni bir uygulama indirmesine gerek kalmadan sadece telefonlarını buzdolabı magnetlerine dokundurarak sipariş verebilmelerini sağlıyor.

Intenseye

Intenseye, akıllı şehirler, perakende müşteri analizi, ulaşım, trafik izleme ve eğitim sektörlerine yapay zeka tabanlı video analiz servisleri sunuyor.

Levitate

Giydirilebilir drone çekirdeği üreterek herhangi bir cismin replikasının uçurulmasına olanak sağlayan Levitate, M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Congress, Events) etkinliklerinde, organizasyonlarda ve reklamcılık faaliyetlerinde kullanılan interaktif bir medya altyapısı oluşturuyor.

#Anadolu Efes
#İTÜ ARI Teknokent
#Akıllı Magnet
#Intenseye
#Levitate
5 yıl önce