|

Adalet Bakanı Bozdağ'dan Bartın'da maden ocağındaki patlama ile ilgili açıklama: Hadise bütün boyutlarıyla soruşturulacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Bartın'daki maden patlamasında olayın bütün boyutlarıyla soruşturulacağını duyurdu. Bozdağ yaptığı açıklamada "Madende mahsur kalan işçilerimizin sağ ve salimen kurtarılması hepimizin en büyük dileğidir. Patlamayla ilgi Amasra Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır. Hadise bütün boyutlarıyla soruşturulacaktır" ifadelerini kullandı.

21:24 - 14/10/2022 Cuma
Güncelleme: 22:39 - 14/10/2022 Cuma
DHA
Bartın'da maden ocağında patlama meydana geldi.
Bartın'da maden ocağında patlama meydana geldi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Amasra'da maden ocağındaki patlama sebebiyle yaralanan ve madende mahsur kalan işçilerimize/ailelerine büyük geçmiş olsun. Yaralı işçilerimize acil şifalar diliyorum. Madende mahsur kalan işçilerimize ulaşmak, onları sağ ve salimen kurtarmak için çalışmalar devam etmektedir.

Devletimiz, tüm imkan ve kabiliyetlerini seferber etmiştir. Madende mahsur kalan işçilerimizin sağ ve salimen kurtarılması hepimizin en büyük dileğidir. Patlamayla ilgi Amasra Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır. Hadise bütün boyutlarıyla soruşturulacaktır” dedi.

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, meydana gelen patlamaya ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi. Olaya ilişkin 3 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği, soruşturmaya tüm yönleriyle ve titizlikle devam edildiği kaydedildi.



#Adalet Bakanı
#Bekir Bozdağ
#Bartın
#Maden
#Patlama
2 yıl önce