|

Bahçeli: TTB kapatılmalı

Bayram namazının ardından MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret eden Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği’nin eylemlerine sert tepki gösterdi: Tabipler Birliği kapatılmalıdır. Hekim kardeşlerim, kendi kuruluşlarını yeniden sahiplenmeli ve yeni bir organizasyona gitmelidir.

Nur Banu Aras
00:00 - 10/07/2022 Pazar
Güncelleme: 22:00 - 9/07/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, her bayram olduğu gibi dün de bayram namazının ardından partisinin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret etti.

KURTARMAK GEREKİR

Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Devlet Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği’nin Konya’da yaşanan üzücü olaydan sonra eylemine ilişkin, şunları söyledi:

“Bazı sözde meslek grupları toplumsal kargaşa yaratmak, siyasi iktidarı istifaya davet edecek tarzda küstahça, zillet ittifakının yandaşları gibi hareket etme gafletine düşmüşlerdir. Her defasında söylüyorum; Tabipler Birliği kapatılmalıdır. Hekim kardeşlerim, kendi kuruluşlarını yeniden sahiplenmeli ve yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç ne idiği belirsiz doktor kılıklı anarşist ruhlu insanlardan mesleği kurtarmak lazım” şeklinde konuştu.



#MHP
#Devlet Bahçeli
#TTB
#Alparslan Türkeş
2 yıl önce