|

Cafer Sezgin'den Yeni Şafak'a ziyaret

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Sezgin, seçim ziyaretleri kapmasında dün gazetemizi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Yusuf Ziya Cömert'e projelerini anlatan Sezgin, 'Belediyecilik bizim işimiz' dedi.

Yağmur Gümüşboğa
00:00 - 3/03/2009 Salı
Güncelleme: 03:03 - 3/03/2009 Salı
Yeni Şafak
Cafer Sezgin'den Yeni Şafak'a ziyaret
Cafer Sezgin'den Yeni Şafak'a ziyaret

Yerel seçimler öncesi medyayı ziyaret ederek projelerini anlatan başkan adayları seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda dün Yeni Şafak'ı ziyaret eden AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Cafer Sezgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Yusuf Ziya Cömert'e çalışmaları ve planlarıyla ilgili bilgi verdi.

Belediyecilikte 16 yıllık bir tecrübeye sahip olduğunu ifade eden Sezgin, bu tecrübenin kendisine yol göstereceğini söyledi. Daha önce görev yaptığı Bağcılar'da onlarca sosyal ve kültürel projeyi hayata geçirdiğini belirten Sezgin, "Şimdiyse bu projelerin çok daha fazlasını Avcılar'a kazandırmak için çabalayacağım. Halka hizmet bilincimiz başarımızın en büyük sebebi olacak'dedi.

KALICI BİR ESER YOK AMA BORÇ ÇOK

Avcılar'ın 10 yıl önce 4 milyon TL olan borcunun şu an 120 milyon TL'nin üzerine çıktığını söyleyen Sezgin, ilçe içerisinde geleceğe bırakılabilecek en ufak bir eserin bulunmadığını buna karşılık ödenemeyen borçların olduğunu kaydetti.

15 yıl önce