'Dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücünün aracı suç makinesi çıktı

00:24, 30/05/2025, Cuma
DHA
'Dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücünün aracı suç makinesi çıktı
Polisin dur ihtarından kaçan araçtan çıkan 3 kişiden 2si aranan suçlular olduğu tespit edildi.

Kütahya'da polisin dur ihtarına uymayıp kaçan aracın şüphelilerden Ç.Ç.'nin ‘kasten öldürme' suçundan 19 yıl 8 ay hapis cezasıyla, 34 ayrı suçtan kaydı olan İ.A.'nın da ‘kasten yaralama' suçundan arandığı belirlendi. Sürücü yapılan işlemlerin ardından serbest bırakılırken hakkında suç kaydı olan 2 zanlının işlemleri devam ediyor.

Kütahya'da polisin ‘dur' ihtarına uymayarak kaçan hafif ticari aracın sürücüsü, yaklaşık 40 kilometre süren takip sonucu yakalandı. Sürücü E.E. (23) ve araçtaki Ç.Ç. (25) ile İ.A. (38) gözaltına alındı. Şüphelilerden Ç.Ç.'nin ‘kasten öldürme' suçundan 19 yıl 8 ay hapis cezasıyla, 34 ayrı suçtan kaydı olan İ.A.'nın da ‘kasten yaralama' suçundan arandığı belirlendi.

Araçtan çıkan 2 kişi aranan zanlılar çıktı

Kütahya- Eskişehir karayolundaki uygulama noktasında polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri 26 T 0128 plakalı hafif ticari aracı durdurmak istedi. Polisin ikazlarına uymayarak kaçmaya başlayan sürücü, yaklaşık 40 kilometre süren takibin ardından Aslanapa ilçesi Pazarcık yol ayrımında durduruldu. Sürücü E.E. (23) ile birlikte araçta bulunan Ç.Ç. ve İ.A. gözaltına alındı. Şüphelilerden Ç.Ç.'nin ‘kasten öldürme' suçundan 19 yıl 8 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve cezaevi firarisi olarak arandığı, 34 ayrı suçtan kaydı olan İ.A.'nın ise kasten yaralama suçundan arandığı belirlendi.

Şüpheliler, geçirildiği sağlık kontrolünün ardından Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Sürücü E.E. işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, Ç.Ç. ve İ.A.'nın işlemlerinin devam ettiği belirtildi.


Kanun teklifi TBMM'de kabul edildi: İşte yeni trafik cezaları
Gündem
Kanun teklifi TBMM'de kabul edildi: İşte yeni trafik cezaları
 Avcılar'da otomobilini tartıştığı sürücünün üzerine sürdü: Ezilmekten son anda kurtuldu
Gündem
Avcılar'da otomobilini tartıştığı sürücünün üzerine sürdü: Ezilmekten son anda kurtuldu
Balıkesir'de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği anlar kameraya yansıdı
Gündem
Balıkesir'de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği anlar kameraya yansıdı

Başlıklar :SürücüZanlısuç
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026