|

-SI SIGNORE TERIM NE İSTEDİYSE 'EVET' DEDİLER

Alaves'ten "Javi Moreno" dedi, aldılar. "Leonardo ve Bierhoff'u istemem" dedi, gönderdiler. "İnzaghi" dedi, pazarlık sürüyor. "Serginho ve Rossi kalsın" dedi, kaldılar. İstediği Rui Costa yolda, "Emre" dediği anda alacaklar.

.
00:00 - 19/06/2001 Salı
Güncelleme: 12:45 - 9/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
 -SI SIGNORE TERIM  NE İSTEDİYSE 'EVET' DEDİLER
-SI SIGNORE TERIM NE İSTEDİYSE 'EVET' DEDİLER

FATİH Terim, en büyük hayalini gerçekleştirirken dünya devi Milan, basının önünde hayalini kurduğu teknik adama sahip olduğunu açıkladı. Dün sabah imzalanan sözleşmede hiçbir yaptırım maddesi koymayan başkan Berlusconi, Fatih Terim'e ne kadar güvendiğini İtalyan medyasına ikinci başkan Galiani aracılığıyla açıklarken "2 yıl için bizi en büyük hedeflere koşturacak ismi Milan'a bağlamaktan çok mutluyuz" dedi.

DÜN saat 17.00'de İtalyan ve Türk basınının çoğunlukta olduğu Avrupa basının önüne çıkan Galiani, Fatih Terim ve Maldini'yi yanına alarak "İşte dünya markası Milan'ın geleceğini emanet ettiğimiz adam" dedi. Daha sonra yerini Terim'e bıraktı ve İmparator akıcı İtalyancasıyla özellikle İtalyan basınının kışkırtmacı sorularını büyük bir kıvraklıkla cevaplayarak başbakan olan başkan Berlusconi için "İki zeki ve başarılı adamın anlaşmaması için bir neden yoktur" dedi.

23 yıl önce