|

Beşiktaş Carrascal’ın peşinde

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın forvet arkasında ve kanatlarda görev yapabilen Kolombiaylı oyuncu Jorge Carrascal'ı gündemine aldığı ifade edildi.

Yeni Şafak ve
12:12 - 8/06/2018 Cuma
Güncelleme: 12:51 - 8/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Carrascal bu sezon kiralandığı Karpaty Lviv’de çıktığı 22 maçta 6 gol attı ve 4 asist kaydetti.
Carrascal bu sezon kiralandığı Karpaty Lviv’de çıktığı 22 maçta 6 gol attı ve 4 asist kaydetti.

Transfer döneminin resmi olarak başlamasına günler kala Beşiktaş’ta yeni bir isim gündeme geldi. İspanyol AS gazetesinin haberine göre Beşiktaş, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Jorge Carrascal’ı transfer etmek istiyor.

Sevilla’nın 2016 yılında Kolombiya’nın Millonarios takımından altyapısına kazandırdığı genç oyuncu, geçen sezon Ukrayna ekibi Karpaty Lviv’e kiralandı. Karpaty Lviv 2 milyon Euro bedeli ödeyip genç oyuncunun bonservisini alıp, daha sonra iki katından yüksek bir ücretle satmak istiyor.

Ukrayna’nın güçlü ekipleri Shakhtar Donestk ve Dinamo Kiev’in yanı sıra Beşiktaş’ın da genç oyuncunun peşinde olduğu yazılırken Jorge Carrascal’ın daha büyük bir lige transfer olacağı, Alman ve Fransız kulüplerinin 4 milyon Euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

  • Beşiktaş ile adı anılan Jorge Carrassal, Sevilla altyapısından bu sezon kiralandığı Karpaty Lviv’de çıktığı 22 maçta 6 gol atarken 4 de asist yaptı. 20 yaşındaki genç oyuncu forvet arkasında ve kanatlarda oynayabiliyor.


#Beşiktaş
#Jorge Carrascal
6 yıl önce