|

Fenerbahçe'den 'David Ospina' seferi

Basketbolda Euroleague şampiyonu olarak tarihi bir sezon geçiren Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım futbol takımına yapılacak transferler için kolları sıvadı. Yıldırım'ın ilk hedefi ise Arsenal'in file bekçisi David Ospina'ya imza attırmak.

Yeni Şafak
09:52 - 22/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:35 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Son Dünya Kupası'ndaki performansıyla Arsenal'e transfer olan ancak forma şansı bulamayan Ospina takımdan ayrılmak istiyor.
Son Dünya Kupası'ndaki performansıyla Arsenal'e transfer olan ancak forma şansı bulamayan Ospina takımdan ayrılmak istiyor.

Fenerbahçe'de basketbolda kazanılan tarihi zaferin ardından futbol takımına yapılacak takviyeler için kollar sıvandı.

İngiliz basınından Daily Mirror'un haberine göre; Sarı lacivertli kulüp, Arsenal'den ayrılması beklenen Kolombiyalı file bekçisi David Ospina'ya talip oldu. Volkan Demirel'le sözleşme uzatması beklenen Fenerbahçe'nin Kolombiyalı kaleciyi transfer ederek birinci kaleci yapmak istediği belirtiliyor.

Haber detaylarında Fenerbahçe'nin Ospina için 5 milyon sterlin ödeyebileceği iddia edilirken sarı lacivertli idarecilerin yakın zamanda Arsenal'le görüşeceği aktarıldı.

Hatırlanacağı üzere David Ospina önceki günlerde yaptığı açıklamada Arsenal'den ayrılmak istediğini yönetime bildirdiğini söylemişti.


https://www.youtube.com/embed/ECGZJdA5L00

#Fenerbahçe
#David Ospina
#Arsenal
7 yıl önce