|

Fenerbahçe'den Mergim Berisha hamlesi

Fenerbahçe Kosovalı golcü Vedat Muriqi'in yanına bir Kosovalı oyuncu daha getirmek istiyor. Sarı-lacivertliler Kosova asıllı Alman forvet Mergim Berisha ile anlaşmak üzere.

Haber Merkezi
10:11 - 15/01/2020 Çarşamba
Güncelleme: 10:47 - 15/01/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Mergim Berisha'nın Transfermarkt verilerine göre güncel bonservis değeri 1.8 milyon euro olarak biliniyor.
Mergim Berisha'nın Transfermarkt verilerine göre güncel bonservis değeri 1.8 milyon euro olarak biliniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği harcama limitleri konusunda sorun yaşayan Fenerbahçe, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Öncelikli olarak sol bek transferini bitirmek isteyen yönetim, Ricardo Rodriguez için Milan ile görüşmelerini sürdürüyor. Sol bekin yanı sıra hücum bölgesi için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için Avusturya'dan flaş bir iddia gündeme geldi.

Avusturya basını, sarı-lacivertlilerin, Mergim Berisha transferini noktalamaya çok yakın olduğunu yazdı. 21 yaşındaki futbolcu forvet ve forvet arkası pozisyonunda oynuyor. Salzburg alt yapısından yetişen Kosova asıllı golcü, bu sezon kiralık olarak forma giydiği Altach’ta 17 maçta 7 gol ve 5 asist üretti.


  • Avusturya basınından Nachrichten'e açıklamalarda bulunan Red Bull Salzburg Başkanı Siegmund Gruber, "Erling Braut Haaland ve Takumi Minamino takımdan ayrıldı. Daha da ayrılacak isimler var. Mergim Berisha için de Fenerbahçe ile görüşüyoruz" şeklinde konuştu.

#Mergim Berisha
#Fenerbahçe
#transfer
4 yıl önce