|

Guardiola: Raiola bana Pogba'yı önerdi

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola ile menajer Mino Raiola arasında ipler gerildi.

Yeni Şafak
20:13 - 6/04/2018 Cuma
Güncelleme: 21:16 - 6/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Guardiola ve Pogba
Guardiola ve Pogba

Futbol dünyasında ‘süper menajer’ olarak bilinen ve bir çok dünya yıldızının menajeri olan Mino Raiola, Guardiola hakkında ‘korkak’ ve köpek gibi ifadeler kullanmıştı.

  • Raiola'nın menajerliğini yaptığı dünya yıldızları:
  • Pogba, Lukaku, Verratti, Donnarumma, Mkhitaryan, Matuidi, Balotelli, Zlatan.


Yaşanan bu olaydan sonra ünlü menajer hakkında konuşan Pep Guardiola çok tartışılacak bir iddiada bulundu.

Başarılı teknik adam düzenlediği basın toplnatısında Raiola’nın 2 ay önce Pogba ve Mkhitaryan’ı kendilerine önerdiğini ve bu teklifi reddettiğini söyledi.

Raiola’nın kendisi hakkında söylediği çirkin sözlere de değinen Guardiola şu ifadeleri kullandı:
  • Kendisiyle hiç görüşmüyorum. Benim hakkımdaki fikirlerini Ibrahimovic'ten ediniyor olsa gerek. Sonunda insanlar sırlarımı keşfettiler! Kötü biriyim, korkağım. Niye kötü biri olduğumu bilmiyorum gerçi. Madem ben 'korkağım' ve 'köpeğim', neden oyuncularını bana öneriyor? Ben öyle biriysem oyuncularını benden koruması lazım. Ayrıca köpek benzetmesini yapmamalı. Köpeklere saygı duyması lazım.
Pogba da tartışmaya dahil oldu

M. United’ın yıldız futbolcusu Paul Pogba, Guardiola’nın yaptığı açıkalamardan sonra Twitter hesabından ‘Ne diyorsun?’ tarzında bir paylaşımda bulundu.


  • Manchester City ile Manchester United, 7 Nisan Cumartesi günü 19:30'da karşı karşıya gelecekler. Guardiola'nın ekibi bu maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

#Pogba
#Guardiola
#Mkhitaryan
6 yıl önce