Prandelli'yi şikayet etti!
00:00, 08/11/2014, CumartesiG: Güncelleme: 10:09, 08/11/2014, Cumartesi
Yeni Şafak
Prandelli'yi şikayet etti!
Galatasaray''da Bruma sonunda isyan etti. Portekizli futbolcunun menajeri Marko Kırdemir, Abdurrahim Albayrak''la görüşmüştü.
Galatasaray'da Bruma sonunda isyan etti. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin genellikle kadroya almadığı Portekizli futbolcunun menajeri Marko Kırdemir, önceki gün Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'la görüşmüştü.
Bu buluşmada, Bruma'nın menajerinin, "Artık oynamak istiyor. Önceliği tabii ki Galatasaray'da kalmak ve oynamak... Ancak forma bulamıyor. Düşünülmüyorsa gelen teklifleri değerlendireceğiz" dediği öğrenildi.
Albayrak'ın ise kararın hocaya ait olduğunun altını çizerek, "Bruma çok önemli bir yetenek. Devre arasına kadar sabretsin. O zaman bu konuyu değerlendiririz" yanıtını verdiği belirtildi.
Başlıklar :
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.