Ronaldo'dan Messi'ye küfür
00:00, 12/11/2014, ÇarşambaG: Güncelleme: 10:24, 12/11/2014, Çarşamba
Yeni Şafak
Ronaldo'dan Messi'ye küfür
Lionel Messi'ye 'Mother F..ker' (O... Ç...) lakabını takan Cristiano Ronaldo'nun, ne zaman Arjantinli yıldızdan bahsedecek olsa, ismini kullanmak yerine bu şekilde hitap ettiği ortaya çıktı.
Günümüzün en büyük iki futbol yıldızı olarak gösterilen Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi'nin aralarındaki ilişkiyle ilgili şok bir gerçek gün yüzüne çıktı. İspanya'nın saygıdeğer futbol yorumcularından Guillem Balague'nin yeni piyasaya çıkan 'Messi' isimli kitabındaki bir iddia, futbol dünyasına bomba gibi düştü.
Real Madrid ve Barcelonalı iki futbolcunun, görünürde birbirlerine hep ölçülü yaklaşmalarına karşın, kapalı kapılar ardında farklı diyalogların döndüğü dile getirildi. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun, Lionel Messi'nin arkasından küfürlü konuşmalar yaptığı öne sürüldü.
Ronaldo'nun, Arjantinli futbolcuya bir lakap taktığı ve kendisine 'Mother F..ker' (O... Ç...) diye hitap ettiği bildirildi. Real Madrid soyunma odasında, Ronaldo ne zaman Messi'den bahsedecek olsa, hiç ismini kullanmadığı ve meslektaşından her seferinde O... Ç... şeklinde bahsettiği belirtildi. Kitabın yazarı bu bilgiyi kendisine, bazı Real Madrid'li oyuncuların verdiğini açıkladı.
Başlıklar :
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.