|

Yeni yönetim mazbatasını aldı

Trabzonspor'da dün Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığa seçilen Ertuğrul Doğan yönetimi Divan Kurulu'ndan mazbatasını alarak resmi olarak göreve başladı. Detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

15:24 - 27/03/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Seçime tek aday olarak giren Doğan, 1127 geçerli oyun 919’unu almıştı.
Seçime tek aday olarak giren Doğan, 1127 geçerli oyun 919’unu almıştı.

Trabzonspor Kulübünün Olağanüstü Genel Kurulu dün Hayri Gür Spor Salonunda gerçekleştirilen seçim ile sonuçlanmış ve seçime tek aday olarak giren Ertuğrul Doğan, başkan seçilerek bordo-mavili kulübün 18. Başkanı olmuştu.


Doğan'ın yönetimi bugün Divan Kurulu'ndan mazbatasını alarak resmi olarak göreve başladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni yönetim kurulumuz bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Genel Kurul Divan Başkanı Ali Sürmen ve üyeler Mehmet Ongan, İsmail İnan ve Osman Çavuşoğlu’ndan oluşan heyet, yönetim kurulu üyelerimizden Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coşkun Öztürk, Hüseyin Ekşi, İmdat Yılmaz, Fatih Solak, Selim Burak Özdemir ve Ali Beyazlı’ya mazbatalarını teslim etti. Yeni yönetim kurulu üyelerimize mazbatalarını teslim eden Divan Kurulu Başkanımız Ali Sürmen, törende şunları söyledi: “Trabzonspor yeni bir yönetim ile yoluna devam edecek. Elbette ki zorlukların zaten farkındasınız. Değerli başkanımız Ertuğrul Doğan da konuşmasında bunlardan bahsetti. Kulübümüzün idari ve mali yönden iyi yönetilmesi için bu olağanüstü kongrede göreve talip olmasından dolayı ve sizlerin de o listede görev almanızdan dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Divan ve diğer organlar olarak kulübümüzün doğru yönetildiği, kulüp adına iyi şeyler yapıldığı, camianın bütünleştirilmeye çalışıldığı ve doğru hedeflere doğru adımlara gidildiği her dönemde yönetim kurulunun arkasında güç, önünde set oluruz. Gereksiz tartışmaların kulübe zarar vermemesi yönünde set olma görevi bizim camiaya karşı borcumuzdur” ifadeleri kullanıldı.


Ertuğrul Doğan, mazbata törenine katılmadı. Doğan'ın listesinde yer alan Zeyyat Kafkas, dün yaptığı açıklamada önemli bir sponsorluk görüşmesine katılacağını belirtmişti.


#Trabzonspor
#Ertuğrul Doğan
#Mazbata Töreni
1 yıl önce