|
Perşembe'nin gelişi...
Dün gece kadar ligde iyi futbol oynayan Ankaragücü, bilhassa savunma bölümünde tel tel dökülünce, üç puanı altın tepsi içinde Gençlerbirliği'ne hediye etti.

Önce Ankaragücü'nü gündeme getireyim. Dökülen savunmanın başrol oyuncusu Ümit Milli Adem'di. Adem, son dönemlerde yakaladığı güzelliği böylesine berbat ederken, antrenörün ancak 45 dakika sabredebildi.

Sadece Adem mi?

Hangisinden bahsedeğim.

Hakan Kutlu, Niyazi ve İsmet... Hepsi kötü olmak için birbirleriyle adeta yarıştı. Adem ile birlikte kötü olmak için futbolun çirkinliğini sergilemek için birbirleriyle yarıştılar.

Ankaragücü orta sahasından vasata yaklaşan bir Yılmaz vardı. Gerisi hava cıvaydı. Savunma ve orta saha böylesine kötü olunca, Ankaragücü adına sonuçta normal karşılanmalıydı.

Gelelim Gençlerbirliği'ne...

Perşembe günü oynayacağı UEFA maçından önce ligde moral arıyordu. Sonuca da çok kolay ulaştı. Rakip böylesine tel tel dökülünce, Gençlerbirliği futbolcularının elleri de elbette ki armut toplamayacaktı.

Hele hele Gineli Youla ile Kongolu M'bayo için özellikle bir paragraf açmak zorundayım.

Gençlerbirliği'nin forvette aradığı ve bulduğu iki adamdı. Çok takıma ot yoldururlar. Öylesine süratli ve öylesine bilinçli futbol oynuyorlardı ki, herkes tarafından parmakla gösterildiler.

Evet sonuç olarak Gençlerbirliği tahmin etmediği bir skorla kazandı. Yani hem lig, hem de Perşembe günkü maç için büyük bir moral kazandı.

Ankaragücü, savunmasındaki problemi süratli bir şekilde çözmeli. Çözemezse bu mevkii eleğe döner. Gençlerbirliği ise bu düşüncesiyle ligdeki güzel günlere koşacağını gösterdi.
#Ankaragücü
#Gençlerbirliği
#UEFA
#Hakan Kutlu
23 years ago
Perşembe'nin gelişi...
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak