|
Paşa paşa 3 gol

Beşiktaş bitkisel yaşamdan çıktı. Hayata yeniden tutundu. Bu galibiyet moralleri tekrar yerine getirdi. Öyle zannediyorum ki bundan sonra Beşiktaş rakipleri karşısında çok daha iyi bir futbol sergileyecektir. Önceliği yine Fernandes"e veriyorum. Gerçekten müthiş biri. Ayakları mükemmel. Ayrıca çok istiyor, çok koşuyor. Sahanın her tarafı kontrolü altında. Attığı golü hiç kimse basit olarak değerlendirmesin. Kale içinde o sakinliği pek çok futbolcu gösteremez. Fernandes atıyor ve attırıyor. Oğuzhan da Trabzonspor maçındaki sinyallere yakın bir görüntüdeydi. Beşiktaş"ta artık karşı kaleye bakan bir de Oğuzhan var. Bu Almeida sadece kafayla mı gol atar? "Sol ayağı öldürür, söndürür" diyorlar. Be mübarek bir kere vur da görelim. Sadece havada var.

Ersan her geçen gün daha iyiye gidiyor. Beşiktaş bu bölgede iyi bir adam daha kazandı. Sivok"a zaten laf yok. Kötü oynadığını hemen hemen hiç görmedim. İbrahim Toraman ön liberoda bu kez Trabzonspor maçındaki kadar başarılı değildi. Samet Hoca"nın Toraman-Necip değişikliği doğruydu. Ne yazık ki Necip yine bekleneni veremedi.

Beşiktaş takım halinde istedi ve oyuna asıldı. Aynen Trabzonspor maçındaki gibi. Top rakibe geçtiğinde 8, hatta 9 oyuncuyla savunma yaptılar.

Beraber düŞündüler

beraber oynadIlar

Bir pozisyonda Fernandes, ileriye giden Uğur"un bölgesinde kaldı. Uğur"un adamını marke etti. Beraber düşünmek, beraber oynamak son derece önemli. Beşiktaş bu yola girdi. Ah bir de kanatları iyi kullanabilseler. Sağda Holosko, solda Olcay yine beklenen düzeyde değildiler. Buna bir de yine savunmanın kanatlarındaki Hilbert ve Uğur"un yetersizliği eklenince pozisyona girme yönünde Beşiktaş haliyle zorluklar yaşadı.

Siyah-beyazlılar, kolay gol yeme hastalığından bir türlü kurtulamıyor. Bir köşe vuruşunda Kasımpaşalı üç oyuncu topa dokundu ve Beşiktaş golü yedi. Bu kadar gaflet olmaz. Bir duran topta üç rakip oyuncu nasıl böyle boş bırakılır.

Kasımpaşa Beşiktaş"ı biraz hafife almıştı. Bunun faturasını ödediler. Savunma güvenliğinden uzaklaştılar. Topluca Beşiktaş kalesine gitmeye başladılar ve hüsrana uğradılar. Beşiktaş "en kötü koşullarda bile ben ayakta kalmasını bilirim" mesajını çok net bir biçimde verdi.

11 yıl önce
Paşa paşa 3 gol
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti