|

Evinizin Duvarlarını modatablo.com ile Canlandırmaya Hazır Mısınız?

Kanvas tablo modelleri pamuklu kumaş üzerine yapılan yüksek kalitede baskılar sonucu elde edilmektedir.

iLAN
21:11 - 1/10/2020 Perşembe
Güncelleme: 11:06 - 2/10/2020 Cuma
Diğer
Görsel
Görsel

El emeği ile yapılan tablo çalışmalarının yeri elbette her zaman ayrıdır ancak kanvas tablo çalışmaları özel yapım tablolara göre uygun fiyatları ve çeşitliliği nedeni ile sıklıkla tercih edilmektedir.

Kanvas tablo modelleri aslında hayal ettiğiniz her şekilde olabilmektedir. Bazı hazır çalışmalar ile birlikte bir de kişiye özel olarak yapılan kanvas tablo modelleri bulunmaktadır.

Kanvas tablo seçimlerinizde sizlere birkaç farklı alternatif sunulabilmektedir. Örneğin tablolarınızı tek parça halinde ya da birbirini takip eden ve birbiri ile bağlantılı birden fazla parça halinde kullanabilirsiniz. Parçalar birbirini tamamlayan görsellerden oluşabileceği gibi tamamen bir biri ile alakasız ya da zıt görsellerden de oluşabilmektedir. Yine kanvas tablo modellerine baktığınızda yatay ya da dikey modeller dikkatinizi çekecektir. Kullanım alanınıza göre seçimler yapabileceğiniz bu modellerde yine tek parça ya da parçalı kullanımlar yapabilirsiniz. Bunların dışında geometrik çerçeve seçimleri yapabilir ve dekorasyonlarınızı en iyi şekilde tamamlayarak ortamlarınızda bütün bir hava oluşturabilirsiniz.

Kaliteli ve Hızlı Kargo Seçenekleri

Yağlı boya tablo modelleri çok eskilerden bu yana hep en çok sevilen ve tercih edilen duvar aksesuarları olmuştur. Ancak el emeği yapımlar oldukça maliyetli çalışmalardır. Sizlerde az bütçe ile bir dekorasyon çalışması yaptırmak istiyorsanız, bunun için yağlı boya kanvas tablo modellerinden seçimler yapabilirsiniz. Geçmişten günümüze yaşamış olan en ünlü ressamların en gözde sanat eserlerinin orijinallerine sahip olamayacağımıza göre, onların kanvas tablo çalışmalarını duvarlarınızda kullanabilirsiniz. Yine beğendiğiniz ressamlara ait olan en güzel ve etkileyici her tür yağlı boya çalışmasını kanvas tablo olarak hazırlayabilirsiniz.

Kişiye Özel Üretim Hediyelik Tablolar

Kanvas tablo modellerinin en güzel ve sürpriz dolu yanı onların duvarları süsleyen birer tablo olarak kullanımın dışında saat olarak ta kullanılabiliyor olmasıdır. Duvarlarınızı süsleyen en şık tablolarınızın aynı zamanda birer saat olması hem fonksiyonel hem de şık bir çalışmadır.

Saati kanvas tablo modelleri çok farklı birere dekoratif üründür. Aynı zamanda çok şık ve etkileyici bir hediye olabilmektedir. İstediğiniz her tür resimden bir saat kanvas tablo hazırlatabilirsiniz. Salonlar için ayrı, oturma alanları için ayrı, mutfaklar ve çocuk odaları için çok daha farklı ve renkli çalışmalardan saat oluşturabilirsiniz.

%100 Yerli ve Milli Üretim
Atatürk figürü bugün farklı birçok dekorasyon çalışmasında kullanılmaktadır. Atatürk figürünün en sık kullanıldığı alanlar ise duvarlardır. Bugün birçok işyerinde ya da Atatürk’e büyük saygı duyan birçok evde Atatürk’ün en özel resimlerinden hazırlanmış olan tablolara denk gelebilirsiniz. Her gün ortaya çıkan en yeni Atatürk resimlerini kanvas tablolara baskı yaparak hazırlatabilir veya bu alana yapılmış olan hazır çalışmalardan satın alabilirsiniz. Bu durumda
modatablo.com
size bir çok seçenek sunuyor.

Atatürk tablo modelleri ile hem evlerinizi hem de işyerlerinizi isterseniz canlı renklerle isterseniz de siyah beyaz baskı özellikleri ile istediğiniz modelde kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi i
ç
in:
Evinizin Duvarları Canlanacak

Kanvas tablo modelleri bugün en çok tercih edilen duvar aksesuarlarının başında gelmektedir. Hem çok çeşitli olması hem de uygun fiyat imkanı ile tercih edilmektedir. Birçok firma aracılığı ile satışı yapılan kanvas tablo modellerini en geniş çeşitliliği ile Trendyol alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

Trendyol kanvas tablo modelleri arasında istediğiniz ölçülerde ve istediğiniz özelliklerde çalışmalar bulabilirsiniz. Ve online olarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Tüm siparişleriniz en kısa süre içerisinde kargo ile adreslerinize teslim edilmektedir. Bu güvenilir alışveriş yöntemi ile ev ve işyerlerinizin dekorasyonu için ya da en özel hediyeler için sitenin geniş ürün çeşitliliğini tercih edebilirsiniz.

#Kanvas tablo
#hediye
#dekor
4 yıl önce