Akçakale Belediye Başkanı'na silahlı saldırı
11:44, 19/09/2018, ÇarşambaG: Güncelleme: 11:59, 19/09/2018, Çarşamba
AA

Silahlı, taş ve sopalı saldırıya uğrayan araçta büyük hasar oluştu.
Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın bulunduğu araç, av tüfeği, taş ve sopalı saldırıya uğradı. Olayın ardından Ayhan, Akçakele İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek yaşanan saldırıyla ilgili ifade verdi.
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın bulunduğu araca av tüfeği, taş ve sopalarla saldırı yapıldı.
- İlçenin Adnan Menderes Mahallesi'nde Ayhan ile beraberindekiler, yapılan çalışmaları inceledikten sonra mahalleden ayrılmak üzereyken aracın önünü bir grup araçlarla kesti.
- Araçlardan inen kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, Ayhan'ın bulunduğu araca av tüfeği, taş, sopa ve baltayla saldırdı.
Korumaların müdahale ettiği olay sırasında Belediye Başkanı Ayhan'ın bulunduğu araç, bölgeden uzaklaştırıldı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2018/09/19/11/48/resized_82f90-8c83b2bd36.jpg
Araçta hasar oluştu
Saldırı sırasında zırhlı aracın camları kırıldı ve hasar oluştu.
Olayın ardından Ayhan, Akçakele İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek yaşanan saldırıyla ilgili ifade verdi.