|

Bağcılar'da öfkeli eş dehşeti

İstanbul Bağcılar güne korkunç bir cinayet haberiyle başladı. Öfkeli eş dehşet saçtı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 5/12/2013 Perşembe
Güncelleme: 10:46 - 5/12/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Bağcılar'da öfkeli eş dehşeti
Bağcılar'da öfkeli eş dehşeti

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi 2/1 sokak 10 numara bir dehşete uyandı. Dün sabah saatlerinde Şerif Çağan (44), dün sabah saatlerinde evinin mutfağında eşi Nimet Çağan'ı öldürdü.

12 sene önce evlenen çift, geçtiğimiz sene aralarında yaşanan tartışmalardan dolayı polis merkezine başvurmuştu. Eşinden şiddet gören Nimet Çağan'a (39), altı ay süreyle koruma kararı verilmişti. Çift, geçen 6 ayın ardından aile büyüklerinin aracı olmasıyla tekrar birleşti. Genç kadın 6 ay sonra süresi biten koruma kararı için tekrar polis merkezine başvurmadı. Çiftin komşuları da olay sonrasında birkaç gün önce de evde büyük bir kavga çıktığını ileri sürdü.

KOMŞULAR HABER VERDİ

Barıştıktan sonra ara ara tartışan çift için en kötü olay dün sabah saatlerinde yaşandı. Şerif Çağan ve Nimet Çağan evin mutfağında tartışmaya başladı. Mutfakta ekmek bıçağını eline alan Şerif Çağan, Nimet Çağan'ı karnından ve göğsünden defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Kavganın ardından elinde bıçakla evden çıktığını gören komşuları polis ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri defalarca bıçaklanan kadının öldüğünü tespit etti.

Olay yerine gelen polisin haber vermesi üzerine Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Cinayetin ardından evden kaçan zanlı ise Göztepe Mahallesi'nde Bağcılar Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

CENAZEYİ KADINLAR TAŞIDI

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında Nimet Çağan'ın cesedi tabuta konuldu ve apartmandan indirildi. Genç kadının komşuları ve arkadaşları, Çağan'ın bir erkek tarafından kurban edildiğini ve tabutunu erkeklerin taşıyamayacağını söyleyerek erkeklerin elinden aldı. Talihsiz kadının tabutu cenaze aracına kadınların omuzunda taşındı. Cenaze sonrasında Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Çağan'ın çocukları ise tabuta bakarken sinir krizi geçirdi. En küçüğü 2, en büyüğü 19 yaşında olan çocukları, yakınları ve komşuları teselli etmeye çalıştı.

Bu arada Nimet Çağan'ın cenazesi Adli Tıp sonrasında alınarak Mardin Nusaybin'e doğru yola çıkarıldı.

10 yıl önce