|

Belgeler kayboldu

Atatürk'ün siroz nedeniyle yaşamını yitirdiğine yönelik bilgilerin asılsız olduğunu belirten Bülent Ecevit'in doktoru Mücahit Pehlivan da Atatürk'ün öldürüldüğüne inanıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:39 - 6/04/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Yaptığı araştırmalar sonucunda Atatürk'ün uzun süre alerji tedavisi gördüğüne yönelik bulgulara rastladığını belirten Pehlivan, “Uzun yıllar sebebi bulunamayan kaşıntı için denizaltıların dezenfektesi için kullanılan bir gaz Atatürk'ün evinde kullanılıyor. Paslanma ve kroma karşı etkili olan bu gazın Atatürk'ün evini naylon ile kaplayıp kullanıyorlar. Bu nasıl bir tedavi yöntemidir?" diye soruyor.



10 Kasım günü Atatürk'ün ölümünden hemen sonra Meclis'in toplanarak yeni cumhurbaşkanını seçtiğini belirten Pehlivan, “Yasta olan bir milletin vefatından bir gün sonra yeni cumhurbaşkanını seçmesi çok ilginçtir. En ilginç olay ise 11 Kasım'dan sonra Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi'nde Atatürk'le ilgili ne kadar belge varsa kayboluyor. Daha sonra Atatürk'ün günlüğünde adı geçen yakın arkadaşlarının evine belli zamanlarda hırsız giriyor ve sadece Atatürk'le ilgili belgeler çalınıyor. Bunları hangi zihniyet yaptırıyor bunu düşünmek lazım" dedi.



'ELİ HEP SAĞDAYDI'


Çarpıcı iddialarda bulunan Pehlivan, Atatürk'ün resimlerinden yola çıkarak ölüm nedeni hakkında bilgi verdi. Atatürk'ün fotoğraflarda elinin sürekli karaciğer bölgesinin üzerinde olduğu söyleyen Pehlivan, “Sağ el sürekli ceketinin cebinde duruyor. Sadece siroz hastalığı döneminde değil, normal zamanda da bu böyle. Sol el boşta duruyor. Sigara içerken de sol eliyle içiyor. Sağ elini kullanan bir insan sağ elle sigara içer. Ama sağ tarafında ağrısı varsa sol elini kullanır. Bunları biz doktor olarak biliyoruz" diye konuştu.













#Atatürk zehirlendi
#Bülent Ecevit
#Mücahit Pehlivan
9 yıl önce