|

Bu dizi normal değil!

Çocuklar Duymasın'ın senaristi Birol Güven, dizinin reyting rekorları kırmasının normal olmadığını belirterek, ayakları yere en çok basan dizinin 'En Son Babalar Duyar' olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
02:00 - 28/03/2004 Pazar
Güncelleme: 17:27 - 24/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın'ın senaristi Birol Güven, dizinin bu kadar izlenip sevilmesinin normal olmadığını söyledi. Güven, ayakları en çok yere basan dizinin ise En Son Babalar Duyar isimli dizinin olduğunu söyledi. Star TV ekranlarında yayımlanan ve beğeniyle izlenmeye devam eden sit-com dizisi En Son Babalar Duyar'ın ekibi Kadir Has Üniversitesi'nde öğrenciler ile biraraya gelerek dizi hakkında merak edilenlere cevap verdiler.

Birol'un en iyi kadrosu

Dizinin yapımcılığını üstlenen Birol Güven, senarist Murat Aras, dizi oyunculardan Ali Erkazan, Ayşegül Atik, Hatice Arslan, Burçak Işımer ile Arzu Balkan Karadağlı'nın katıldığı söyleşide Birol Güven, Çocuklar Duymasın ile Ayrılsak da Beraberiz adlı dizilerde hatalar olduğunu belirterek, "Babalar Duyar dizisi en çok ayakları yere basan dizim oldu" dedi. Bir dizide ekip oluştururken oyuncuların iyi ve popülerlikten uzak olmasına dikkat ettiğini belirten Güven, şu ana kadar yaptığı projeler içerisinde en iyi kadroyu bu dizide oluşturduğunu söyledi.

'Benimki anormal şöhret'

Öğrenciler Birol Güven'e şöhreti ile ilgili sorular da yöneltti. Güven, senaristlerin aslında perde arkasında kaldığını belirterek, "Dizilerimde oynamadığım halde oyuncuları kadar medyatik oldum. Bu, Çocuklar Duymasın ile alakalı. Dizi çok başarılı olup büyük reyting rekorları kırdı. Dizi ile ilgili güzel gelişmeler olurken bir taraftan da diziye eleştiride bulananlar vardı. Onların muhatabı ben olduğum için bu beni ünlü yaptı. Aslına bakarsanız bir sit-com dizisinin bu kadar çok izlenip konuşulması da normal değildi. Dizinin sonuçları, benim ünlü olmam da normal değildi" diye konuştu.

EN SON BABALAR DUYAR

En Son Babalar Duyar'ın babası Ali Erkazan dizinin bu kadar çok sevilmesinde, anlatılan olayların ve ailenin Türk toplumunda örneklerinin çoğunlukta olması olarak yorumlarken, "Türk toplumunda da babalar hep evde olan olaylardan son haberdan olan kişidir" dedi. Ayşegül Atik ise, tiyatronun kendisi için özel bir yer olduğunu belirtirken, Çocuklar Duymasın ile şöhreti yakalayan Tamer Karadağlı'nın eşi Arzu Balkan Karadağlı da asıl mesleğinin ingilizce öğretmenliği olduğunu ifade ederek, dizinin kendisi için çok iyi bir okul olduğunu söyledi.

  • SEVDA ALKAN


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce