|

Devlet nikah şahidi oldu

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’in oğlu Muzaffer Enes ile Fahriye Hande Akıncı dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı, Başbakan ve TBMM Başkanı yaptı. Bakanlar, milletvekilleri, yüksek yargı üyeleri ve Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak’ın da aralarında olduğu çok sayıda davetli de çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:13 - 23/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve TBMM Başkanı Kahraman yaptı
Çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve TBMM Başkanı Kahraman yaptı

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’in oğlu Muzaffer Enes ile Anayasa Mahkemesi üyesi Celal Mümtaz Akıncı’nın kızı Fahriye Hande Akıncı Ankara’da düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikahını, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna kıydı. Nikah şahitleri ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım oldu.

YÜKSEK YARGI TAM KADRO KATILDI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca ve Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak’ın da katıldığı nikah töreninde çok sayıda bakan, milletvekili, işadamı ve bürokrat da hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan basına kapalı gerçekleştirilen törende nikah cüzdanını gelin Fahriye Hande Akıncı’ya vererek çifte mutluluklar diledi.

#Ahmet Albayrak
#Recep Tayyip Erdoğan
#Emine Erdoğan
#TBMM
#İsmail Kahraman
#Binali Yıldırım
6 yıl önce