Doğuma giderken trafik kazası geçiren hamile kadın son yolculuğuna uğurlandı
23:36, 28/04/2026, Salı
AA

Trafik kazası geçiren 9 aylık Sultan Kuduş'un cenazesi, Balıkesir'de defnedildi
Ankara'da sancılarının başlaması üzerine hastaneye gitmek üzere yola çıkan Sultan Kuduş meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada karnındaki bebeğin kurtarılamadığı öğrenilirken, Kuduş'un cenazesi Balıkesir'de defnedildi.
Ankara'da doğum için hastaneye giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Sultan Kuduş'un cenazesi, Balıkesir'de defnedildi.
Kuduş'un (26) cenazesi, yakınlarınca alınıp memleketi Sındırgı ilçesine bağlı kırsal Yaylabayır Mahallesi'ne getirildi.
Anne ve bebeği, mahalle camisinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
9 aylık bebeği kurtarılamadı
Ankara'da yaşayan Kuduş'un doğum sancılarının başlaması üzerine ailesiyle hastaneye gitmek üzere yola çıktığı, bu sırada meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Kuduş ve karnındaki 9 aylık bebeğin kurtarılamadığı öğrenildi.
Hayatını kaybeden genç kadının bebeğine ismini vermeyi planladığı öğrenildi.
"Asel Mihra"

Gündem
Maltepe'de meydana gelen zincirleme kazada 4 yaralı

Gündem
Facianın eşiğinden dönüldü: Takla atan araçtan yaralanmadan çıktılar

Gündem
Şanlıurfa'da zincirleme kaza: 3 ölü 5 yaralı