Muğla'da orman yangını: Seydikemer'de bazı evler tahliye edildi
10:05, 29/07/2026, ÇarşambaG: Güncelleme: 11:40, 29/07/2026, Çarşamba
AA

Yangın ve bölgede etkili olan yoğun duman nedeniyle Fethiye-Antalya kara yolu ulaşıma kapatıldı.
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde ziraat alanında başlayıp ormana sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler nedeniyle bölgedeki bazı evler tedbir amacıyla tahliye edildi.
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Bayır Mahallesi'nde ziraat alanında başlayan yangın rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı.
Bölgede etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle alevler kısa sürede büyüdü.

İhbar üzerine bölgeye Orman Genel Müdürlüğüne bağlı 5 uçak, 11 helikopter, 40 arazöz, 261 personel, itfaiye ekipleri ve çok sayıda orman yangın söndürme işçisi sevk edildi.
Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere havadan ve karadan müdahale sürerken, yangın hattındaki bazı evler tedbiren boşaltıldı.

Yangın ve bölgede etkili olan yoğun duman nedeniyle Fethiye-Antalya kara yolu ulaşıma kapatıldı.

Gündem
Muğla’da orman yangınlarına karşı 3 bin personelle ’Yeşil Vatan’ nöbeti

Gündem
Manavgat küllerinden yeniden doğdu

Gündem
Bozcaada açıklarında arızalanarak sürüklenen tekne kurtarıldı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.