|

Thodex reklamlarında oynayan ünlülere suç duyurusu

108 milyon dolarlık vurgun yaptıktan sonra kayıplara karışan Faruk Fatih Özer'in sahibi olduğu Thodex'in reklamlarında oynayan ünlüler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Suç duyurusunda, ünlü isimlerin reklamdan sonraki mal varlıklarının incelenmesi istendi.

12:04 - 28/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 12:27 - 28/08/2021 Cumartesi
Diğer
THODEX
THODEX

Türkiye’nin en çok işlem yapan 3. kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, 108 milyon dolarlık vurgun yaparak kaçmıştı.

ARKADAŞIYLA TEMASA GEÇTİ

Dava devam ederken, Özer hakkında önemli bir gelişme yaşandı. CNN TÜRK'ten Ceylan Sever'in haberine göre, Özer'in Türkiye'deki kız arkadaşıyla görüştüğü ileri sürüldü. Özer'in kız arkadaşı Thodex'in reklamlarında oynayan isimlerden biriydi.

BANKA HESAPLARI İNCELENECEK

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan suç duyurusu dilekçesinde Thodex kripto para borsasının reklamlarında oynayan ünlülerin banka hesaplarının incelenmesi istendi.

GÖRÜŞME KAYITLARI İNCELENCEK

Reklamdan sonraki mal varlıklarının tespit edilmesi talep edildi. Aralarında Özge Ulusoy, Ebru Şallı, Burcu Esmersoy gibi isimlerin de bulunduğu 20 ünlü isimle Faruk Fatih Özer'in arasındaki görüşme kayıtları da incelenecek.

#THODEX
#KRİPTO
#SORUŞTURMA
#ÜNLÜ
#REKLAM
#SUÇ DUYURUSU
#İNCELEME
3 yıl önce