|

Adriano İstanbul'da

Dün İstanbul'a gelen 31 yaşındaki sol bek, havalimanında yoğun ilgiyle karşılaştı. Adriano ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar izdihama neden oldu. Yıldız futbolcunun sağlık kontrollerinden sonra Avusturya kampına katılması bekleniyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 03:28 - 25/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın İspanyol devi Barcelona'dan kadrosuna kattığı Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano Correira'yı dün özel bir uçakla İstanbul'a getirdi. Adriano, öğleden sonra Atatürk Havalimanı'na gelirken taraftarların kendisine yoğun ilgisi vardı. Yıldız isim, izdiham nedeniyle havalimanından çıkmakta zorlanırken taraftarlar, fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Oyuncunun yanında Beşiktaş yöneticileri Umut Güner, Emre Kocadağ'ın yanı sıra menajer Ahmet Bulut da vardı. Taraftarın ilgisine hayran kalan 31 yaşındaki Adriano'nun ilk yorumunun, “Muhteşem” olduğu kaydedildi. Beşiktaş'ın, bonservis bedeli olarak Barcelona'ya 800 bin Euro ödeyeceği öğrenildi. 3 yıllık sözleşmeye imza atacak oyuncunun ise yıllık 2.4 milyon Euro alacağı ifade edildi.



KARİYERİNDE 19 KUPA VAR


Siyah-beyazlı kulüp, dün oyuncu gelmeden KAP bildirimini de yaptı. Yapılan açıklamada, "Adriano Correira'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Barcelona ile görüşmelere başlanmıştır” denildi. Futbol kariyerine Coritiba'da başlayan Adriano, burada profesyonel futbolcu olup 3 sezon geçirdi. 21 yaşında La Liga takımlarından Sevilla'ya imza atıp, gösterdiği iyi performansla 2011 yılında Barcelona'ya transfer oldu. Brezilyalı futbolcu, geçen sezon ligde 8, toplamda ise 19 maçta görev yapabildi. 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Sevilla'da 2 UEFA, 1 Süper Kupa zaferi yaşayan Adriano, Barcelona'da ise 4 lig şampiyonluğu, 2 Şampiyonlar Ligi, 2 Kıtalararası Dünya Kupası, 2 UEFA Süper Kupası, 3 İspanya Süper Kupası ve 3 kez de İspanya Kral Kupası zaferine ulaştı.


#Beşiktaş
#Adriano Correira
8 yıl önce