|

Ahmet Çalık'tan gazeteciye: Mutsuz yaz

Galatasaray'ın bonservis bedeli nedeniyle transferinden vazgeçtiği Ahmet Çalık'ın gazetecilere yaptığı şaka dikkat çekti.

Yeni Şafak
13:03 - 4/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:29 - 4/01/2017 Çarşamba
DHA
Gençlerbirliği'nin milli stoperi Ahmet Çalık'tan idmana damga vuran Galatasaray espirisi geldi.
Gençlerbirliği'nin milli stoperi Ahmet Çalık'tan idmana damga vuran Galatasaray espirisi geldi.

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Belek kampında antrenmanlarına devam ediyor. Teknik direktör Ümit Özat yönetimindeki antrenmana Gençlerbirliği'nin yeni transferleri İsveçli sol kanat oyuncusu Jonathan Ring ile Brezilyalı stoper Luccas Claro da katıldı. Sakatlığı nedeniyle izinli olan ve antrenmanda yer almayan Stancu'nun akşam saatlerinde takımın kampına katılacağı belirtildi. Teknik direktör Ümit Özat, antrenmanda futbolcularına ısınmanın ardından pas ve top kapma ile koordinasyon çalışması yaptırdı.








Ümit Özat: Ahmet'i bugün 1 liraya olmazsa sezon sonunda gelip 2 liraya alırlar

Antrenmanın ardından soruları yanıtlayan teknik direktör Ümit Özat, Ahmet Çalık'ın Galatasaray'a transferi konusunda şöyle konuştu;



"Sadece bana kalırsa, oyuncu gitsin derdim yok. Ahmet bu ülkenin en iyi 1-2 stoperinden birisi. Ahmet, antrenör ve takım için büyük avantaj. Ben de böyle bir avantajı kaybetmek istemem ama bu kulübün mali yapısı var, dengeler var. Bu kulübün nasıl ayakta durduğunu en iyi bilenlerdenim. Kulüp menfaatleri ve Ahmet'in menfaatleri doğrultusunda olacaksa kimsenin önünü kesemeyiz. Bana soracak olursanız bu ülkenin ve bu kulübün maddi gerçekleri var. Bazen isteseniz de oyuncuyu elinde tutamıyorsunuz ama çok önemli değil. Ahmet'i bugün 1 liraya olmazsa sezon sonunda gelip 2 liraya alırlar. Alacaklar, çünkü Ahmet bugün ülkenin en iyi stoperlerinden birisi. Dolayısıyla ne Ahmet'in ne bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Kalmasından da mutlu olurum"




Ahmet Çalık'tan "Mutsuz ve düşünceli yaz" şakası

Antrenmanda neşeli olduğu gözlenen Ahmet Çalık ise gazetecilerle şakalaştı. Gazetecilerin bulunduğu alanda ısınma hareketleri yapan Çalık, "Abi yaz, mutsuz ve düşünceli yaz" diyerek espri yaptı.











#Ahmet Çalık
#Galatasaray
#Gençlerbirliği
7 yıl önce