|

Alexis Delgado: Beşiktaş'tan ayrılmak istiyorum

Devre arasında Beşiktaş'a transfer olan Alexis Delgado yaptığı açıklamada ailesinden uzak kaldığını belirterek siyah-beyazlı takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Yeni Şafak
16:28 - 4/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:57 - 4/06/2016 Cumartesi
Diğer
Alexis Delgado'dan ayrılık açıklaması...
Alexis Delgado'dan ayrılık açıklaması...

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Getafe'den transfer ettiği Alexis Delgado İspanyol basınına yaptığı açıklamada siyah-beyazlı takımdan ayrılmak istediğini belirtti.



Sporx'in aktardığına göre Real Betis ve Malaga'nın yakından ilgilendiği Alexis Delgado, Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme şansına rağmen Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini söyledi. 31 yaşındaki savunma oyuncusu geleceği ile ilgili yaptığı açıklamada ''Önceliğim Türkiye'den ayrılmak. Bunu menajerime de söyledim. Ailemden uzak 6 ay geçirdim ve bu hiç güzel bir durum değil'' ifadelerini kullandı.



'İspanya'ya dönmek istiyorum'

Malaga iddialarına da cevap veren Alexis, eski takımıın ilgisini doğrularken, ''2 yıl daha sözleşmem var ama İspanya'ya dönmek istiyorum. Malaga'nın beni istediğini duydum ancak şuan ben de gelecek sezon nerede oynayacağımı bilmiyorum. Elbette Malaga'ya dönmek güzel olurdu'' şeklinde konuştu.













#Beşiktaş
#Alexis Delgado
8 yıl önce