|

Beşiktaş'a Sambacı savunmacı

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar, Cruzeiro forması giyen Manoel Messias için girişimleri hızlandırdı.

Yeni Şafak
16:56 - 19/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:20 - 19/05/2016 Perşembe
Diğer
Manoel'in Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edildi.
Manoel'in Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edildi.

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacak Beşiktaş transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlılar daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen ve Cruzeiro forması giyen 26 yaşındaki stoper Manoel Messias için girişlerini hızlandırdı.



Devre arasında Ersan Gülüm'ü Çin'e satan ve Rhodolfo'nun sakatlanmasıyla savunmada sıkıntılı bir süreç yaşayan Beşiktaş'ta ilk hedef bu bölgeye transfer. Şampiyonluğu kazanan siyah-beyazlılar defansa yapılacak transfer için görüşmelerini sürdürüyor.





5 Milyon Euro istediler

Sporcope'un haberine göre, Beşiktaş'ta ilk hedef 2018 yılına kadar Cruzeiro ile sözleşmesi bulunan Manoel Messias. 26 yaşındaki futbolcu ile el sıkışan siyah-beyazlılar kulübü Cruzeiro ile bonservis konusunda pazarlık yapıyor. Son iki sezonda Brezilya kulübü ile 73 maça çıkan ve istikrarlı görüntüsü ile dikkat çeken Manoel için Cruzeiro Beşiktaş'tan 5 milyon euro istiyor. Beşiktaş transfer komitesi ise bu rakamı 3 milyon Euro'ya indirmenin peşinde.



Manoel Messias kimdir?

26 Yaşındaki Brezilyalı futbolcu Atletico Paranaense'de profesyonel futbol kariyerine başladı. Asıl pozisyonu stoper olmasına rağmen sağ bek de oynayabiliyor. Altı sezon Brezilya Ligi'nde Paranaense forması giyen Manoel 750 bin euro karşılğında Cruzeiro'ya transfer oldu. Profesyonel kariyerinde sadece iki takımda forma giyen 182 boyundaki stoper bir dönem Galatasaray'ın da gündemi gelmişti. Kariyerinde toplam 213 maça çıkan sambacı 13 kez fileleri havalandırdı.








#Beşiktaş
#Manoel Messias
#Tranasfer
#Süper Lig
8 yıl önce