|

Beşiktaş'tan Emmanuel Mas hamlesi

Beşiktaş'ın Antalyaspor'la oynadığı mücadelede aşil tendonu kopan ve ameliyat olan Caner Erkin'in 6 ay sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle siyah beyazlı yönetim harekete geçti. Milli futbolcunun yerine düşünülen isim ise yaz transfer sezonunda da gündeme gelen Arjantinli sol bek Emmanuel Mas...

Yeni Şafak ve
09:56 - 26/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 07:13 - 26/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Emmanuel Mas, 2013 yılından bu yana San Lorenzo forması giyiyor.
Emmanuel Mas, 2013 yılından bu yana San Lorenzo forması giyiyor.

Beşiktaş, Caner Erkin'in 6 ay sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle milli futbolcunun yerine devre arasında yeni bir sol bek alacak. Devre arasına kadar Adriano ve Tosic'le idare etmeyi planlayan teknik heyetin Tosic'in stoper bölgesinde iyi performans göstermesi sebebiyle Adriano'ya alternatif oluşturabilecek bir isim istediği öğrenildi.



Güney Amerika ligleriyle yakından ilgilinen Beşiktaş scout ekibinin yönetim ve teknik heyete sezon başında olduğu gibi Emmanuel Mas isimini önerdiği aktarıldı. San Lorenzo forması giyen başarılı sol bekin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması sebebiyle yönetimin transfere olumlu baktığı ifade edildi.



Önceki günlerde kulübünün sözleşme teklifini geri çeviren Emmanuel Mas'ın Avrupa'da futbol oynamak istediği bilinirken ilerleyen günlerde bu transfer ihtimaliyle ilgili önemli gelişmeler yaşanabileceği belirtildi.



Emmanuel Mas, bu sezon San Lorenzo formasıyla 10 resmi maça çıkarken 2 gol attı. Arjantinli sol bek bu mücadelelerde 1 de asist yaptı. 27 yaşındaki futbolcu 5 kez de Arjantin Milli Takımı forması giydi.


Emmanuel Mas nasıl bir oyuncu?



















#Emmanuel Mas
#Arjantin
#San Lorenzo
#Beşiktaş
8 yıl önce