|

Fenerbahçe-Denizlispor: 2-2

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe sahasında Yukatel Denizlispor ile 2-2 berabere kaldı ve son 6 maçta galibiyet yüzü göremedi.

Haber Merkezi
21:50 - 7/03/2020 Cumartesi
Güncelleme: 22:53 - 7/03/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
​Fenerbahçe-Denizlispor
​Fenerbahçe-Denizlispor

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk etti. Mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe'nin gollerini 22. dakikada Ozan Tufan ve 90+3. dakikada Serdar Aziz kaydederken, Denizlispor'un gollerini ise 45. dakikada penaltıdan Murawski ve 75. dakikada Mustafa Yumlu attı. Ayrıca sarı-lacivertlilerde 45. dakikada Tolgay Arslan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Son 6 maçta sadece 3 beraberlik alan Fenerbahçe 40 puana, Denizlispor ise 28 puana yükseldi. Fenerbahçe gelecek hafta deplasmanda Konyaspor'un konuğu olacak, Denizlispor ise sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

Emre Belözoğlu'ndan arkadaşlarına taktik

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, yedek kulübesinde yer aldığı karşılaşmada takım arkadaşlarına taktik verdi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın ayrılmasından sonra takımın başında sahaya çıkan antrenör Zeki Murat Göle'ye hafta içi antrenmanlarda eşlik eden Emre Belözoğlu, kulübede de Göle'ye yardım etti. Emre, ilk golden sonra yanına gelen Tolgay Arslan'a birtakım talimatlarda bulundu. Sakatlanan Max Kruse'nin yerine sahaya giren Miha Zajc da oyuna girmeden tecrübeli futbolcudan birtakım talimatlar aldı.

VAR'la penaltı kararı ve kırmızı kart

Yukatel Denizlispor, ilk yarının sonunda VAR'ın uyarısıyla beraberlik golünü bulduğu penaltı vuruşunu kazandı ve Fenerbahçe 10 kişi kaldı. Maçın 42. dakikasında Radoslaw Murawski'nin şutunda Tolgay Arslan, topa eliyle temas etti. Maçı devam ettiren hakem Zorbay Küçük, VAR sisteminden gelen uyarıyla pozisyonu izledi ve penaltı kararı verdi. Karşılaşmanın 36. dakikasında sarı kartı olan Tolgay Arslan, penaltı kararıyla ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

  • İlk 11'ler
  • Fenerbahçe:
    Altay, Isla, Serdar, Gustavo, Hasan Ali, Tolgay, Ozan, Mehmet Ekici, Ferdi, Kruse, Muriqi.
  • Denizlispor:
    Adam, Zeki, Mustafa, Oğuz, Olcay, Murawski, Aissati, Recep, Barrow, Rodallega, Oscar

#Fenerbahçe
#Denizlispor
4 yıl önce