|

Fenerbahçe'de son aday: Anderson Oliveira

Fenerbahçe'de Jose Sosa, Mehmet Ekici ve Hernanes transferlerinin bir türlü gerçekleşmemesinin ardından sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı lacivertlilerin Brezilya takımlarından Internacional'da forma giyen Anderson Oliveira'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.

Yeni Şafak
15:29 - 25/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:55 - 25/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Anderson Oliveira, 2015-2016 sezonunda Manchester United'dan ayrılarak Internacional'e transfer olmuştu.
Anderson Oliveira, 2015-2016 sezonunda Manchester United'dan ayrılarak Internacional'e transfer olmuştu.

Fenerbahçe'de 10 numara transferindeki kriz havası devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi.



Jose Sosa'nın Milano'dan ayrılmak istememesi, Juventus'un Hernanes için Genoa ile anlaşması ve Mehmet Ekici transferinin sonuçlanamaması sebebiyle Fenerbahçe rotayı Brezilya'ya kırdı. Alınan bilgiye göre sarı lacivertliler, Internacional'de forma giyen Anderson'la temas kurdu.



Brezilya basınına da yansıyan haberlere göre; Fenerbahçe, oyuncunun transferi için menajerinden bilgi aldı. 28 yaşındaki futbolcunun tekrar Avrupa'da futbol oynamak istediği aktarılırken Anderson'un bedelsiz olarak transferinin de mümkün olablieceği iddia edildi.



Lance.net'te yer alan haberde Anderson'un Manchester United'dan sonra bedelsiz olarak Internacional'e geldiği ve sözleşmesinde 'Avrupa'dan teklif gelmesi durumunda bedelsiz olarak ayrılır' maddesi olduğu ifade edildi.


Anderson Oliveira nasıl bir oyuncu? Fikir sahibi olabileceğiniz bir tanıtım videosu;



Sahadan ayrıldı maskeyi taktı


Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Anderson Oliveira, takımıyla çıktığı son maçta yaşadığı nefes problemi sebebiyle maske takmak zorunda kalmıştı. Brezilyalı orta sahanın yedek kulübesindeki görüntüsü dikkati çekmişti.










Hernanes Genoa yolunda Fenerbahçe Premier Lig'in en yavaş oyuncusunu istiyor Mehmet Ekici Galatasaray'ı da reddetti









#Anderson Oliveira
#Internacional
#Fenerbahçe
7 yıl önce