|

Fenerbahçe'nin Ocak bombası: Oscar Romero

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı Oscar Romero için menajeriyle temaslarını sürdüren sarı lacivertlilerin Ocak ayı için söz aldığı belirtildi.

Yeni Şafak
09:36 - 5/09/2016 Pazartesi
Güncelleme: 10:50 - 5/09/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe transferin son gününde kadrosuna katamadığı Oscar Romero'yu ocak ayında kadrosuna katacak.
Fenerbahçe transferin son gününde kadrosuna katamadığı Oscar Romero'yu ocak ayında kadrosuna katacak.

Fenerbahçe yönetimi yaz transfer döneminde bitiremediği 10 numara transferini Ocak ayında tamamlayacak.



Transferin son haftasında Paraguaylı 10 numara ile temas kuran sarı lacivertliler son günde evrakların yetişmemesi riski sebebiyle bu transferi rafa kaldırmıştı. O dönemde Arjantin basınına konuşan oyuncunun menajeri Daniel Campos, 'bir günümüz daha olsaydı transfer gerçekleşebilirdi ancak her şey bir sonraki transfer dönemine kaldı' demişti. Campos'un bu söyledikleri aslında transfer için bir müjde niteliğindeydi.



Fenerbahçe scout ekibinin Dick Advocaat'a sunduğu isimlerin başında gelen Oscar Romero için Hollandalı teknik adamın onay verdiği belirtildi. 24 yaşında olması sebebiyle de transferine sıcak bakılan futbolcunun piyasa değeri 7 milyon euro. Ancak sarı lacivertliler transferin son gününde kadrosuna katmaya çok yaklaştığı oyuncunun kulübü Racing ile 4 milyon euro + bonuslar şeklinde anlaşmaya varmıştı.



Romero için aynı teklifi Racing kulübüne sunması beklenen sarı lacivertlilerin Paraguaylı Romero'yu devre arasında takıma kazandırmayı planlıyor.

















#Oscar Romero
#Racing
#Fenerbahçe
8 yıl önce