|

Fiorentina ile Gomez pazarlığı

Beşiktaş, Alman futbolcu için Fiorentina'nın 5 milyon Euro bonservis istemesi üzerine menajerini İstanbul çağırdı. Rakamı çok bulan yönetim, en fazla 3 milyon Euro ödeyebileceklerini bildirdi

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:18 - 29/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Geride kalan sezon Beşiktaş forması ile gol kralı olan Mario Gomez, geleceği ile ilgili kararı henüz vermedi. EURO 2016'da ülkesi adına mücadele eden yıldız oyuncu, siyah beyazlı takımda kalıp kalmayacağını turnuva sonrası açıklayacağını ifade etmişti. Gomez tarafında durum böyleyken, Fiorentina cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncunun bonservisine sahip olan İtalyan ekibi, Gomez için Beşiktaş'tan 5 milyon Euro talep etti. Siyah-beyazlılar bunun üzerine Alman oyuncunun menajeri Uli Ferber'i İstanbul'a çağırdı. Cuma günü yapılacak görüşmede menajer Ferber'den bu rakamı indirmesi istenecek. Yönetim yeni sezon için kiralama opsiyonunu kullanmayan Gomez'e 5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye yanaşmıyor. Menajer Ferber'e en fazla 3 milyon Euro ödeyebileceklerini aktaran yönetim, Fiorentina ile pazarlığın Gomez cephesi tarafından yapılmasını isteyecek. Rakamın 3 milyon Euro'ya gelmesi halinde Fiorentina ile masaya oturmayı planlayan yönetim, Alman golcünün bonservisine sahip olacak. Ancak bu durumun gerçekleşmesi için son söz yine Gomez'de. Yıldız oyuncu takımdan ayrılma kararı verirse bu görüşme sadece zaman kaybı olacak.



Stopere son aday V. Cuesta


Kadrosunu iyi bir stoper ile güçlendirmek isteyen Beşiktaş, bu konuda somut bir adım atamadı. Daha önce teklifte bulun-


duğu Serdar Aziz'in G.Saray ile anlaşması, Paraguaylı Gomez için kulübü Lanus'un 10 milyon Euro istemesi üzerine geri adım atan siyah-beyazlılarda son olarak İndependiente'nin 27 yaşındaki stoperi Victor Cuesta gündeme geldi. Yönetim girişimde bulunduğu 1.87 boyundaki stoperin piyasa değerinin 1 milyon Euro olduğu öğrenildi.


#Beşiktaş
#Mario Gomez
8 yıl önce