|

Galatasaray Muslera sonrasına hazırlanıyor

Galatasaray'ın transfer gündemine dair Arjantin basınından flaş bir iddia geldi. Sarı kırmızılıların Gimnasia takımının başarılı file bekçisi Alexis Martin Arias'ı uzun süredir istediği ve Fernando Muslera sonrasında kaleye düşündüğü isimler için belirlediği listenin en üst sırasında yer aldığı aktarıldı.

Yeni Şafak
10:51 - 1/12/2017 Cuma
Güncelleme: 11:34 - 1/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Alexis Martin Arias, Gimnasia'da 4.5 sezondur forma giyiyor.
Alexis Martin Arias, Gimnasia'da 4.5 sezondur forma giyiyor.

Galatasaray, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın alternatifine şimdiden bakmaya başladı. Sarı kırmızılılar sezon başında 35 yaşındaki Carrasco'yu kadroya dahil etmiş ancak 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli file bekçisiyle sezon sonunda yollarını ayıracak olan yönetim, hem Muslera'nın alternatifi olabilecek hem de Uruguaylı kaleci sonrasında kaleyi teslim edebileceği bir file bekçisi için harekete geçti.

Haberin detaylarına göre Arjantinli file bekçisinin serbest kalma bedelinin 4 milyon dolar olduğu ve oyuncunun transferiyle ilgili olarak ilerleyen günlerde görüşmeler yapılabileceği belirtildi.

  • Kariyerine 2013'te Gimnasia'da başlayan Arias, yaklaşık 4.5 senedir bu takımda forma giyiyor. Bu sezon 9 lig maçında görev alan Arias, kalesinde 14 gol gördü.


https://www.youtube.com/embed/ntYdjToX7ME

#Galatasaray
#Fernando Muslera
#Süper Lig
7 yıl önce