|

Galatasaray'a İtalyan hoca Mazzarri

Sarı-kırmızılı takımın, son olarak Inter’i çalıştıran Walter Mazzarri’ye teklif götürdüğü, İtalyan çalıştırıcının da Galatasaray'ın 2 yıllık sözleşme teklifini değerlendirmeye aldığı iddia edildi.

Yeni Şafak ve
09:47 - 8/04/2016 Cuma
Güncelleme: 09:52 - 8/04/2016 Cuma
Yeni Şafak
Adı Galatasaray ile anılan Mazzarri son olarak Inter kulübünü çalıştırdı.
Adı Galatasaray ile anılan Mazzarri son olarak Inter kulübünü çalıştırdı.

Galatasaray'da yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. İtalyan Corriere Dello Sport'taki habere göre Galatasaray, bir dönem Inter'i çalıştıran İtalyan teknik adam Walter Mazzarri'ye teklif götürdü. Haberde, 2013-14 sezonundan bu yana takım çalıştırmayan Mazzarri'nin Galatasaray'dan gelen 2 yıllık sözleşme teklifini değerlendirmeye aldığı öne sürüldü.





'Birçok kulüp ilgileniyor'

Galatasaray iddialarının ardından İtalya basınına açıklamalarda bulunan Mazzarri'nin menajeri Andrea D'Amico, “Mazzarri ile birçok kulüp ilgileniyor ancak şu an için hiçbir şey kesinleşmiş değil. Hem İtalya'dan hem de İngiltere'den birçok takım Mazzarri ile ilgileniyor. İtalya ve İngiltere dışından da ilgilenenler olduğunu söyleyebilirim ancak şu an için hiçbir şey kesinleşmiş değil. Gelecekte neler olacağını bekleyip göreceğiz" ifadelerini kullandı.







#Galatasaray'
#Corriere Dello Sport’
#Walter Mazzari
8 yıl önce