|

Galatasaray'da Gaston Ramirez sesleri

Serdar Aziz'i kadrosuna katan Rodallega ile transfer görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Uruguaylı futbolcu Gaston Ramirez için temaslarda bulunuyor. Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca ile başarılı file bekçisinin durumunu değerlendiren sarı kırmızılılar bonservisi elinde bulunan Ramirez için de görüşmelerde bulundu.

Yeni Şafak
15:40 - 25/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:07 - 25/06/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray sözleşmesi elinde bulunan Gaston Ramirez için Muslera'nın menajeri Fonseca'yı yetkilendirdi.
Galatasaray sözleşmesi elinde bulunan Gaston Ramirez için Muslera'nın menajeri Fonseca'yı yetkilendirdi.

Galatasaray, Serdar Aziz transferinin ardından Uruguaylı futbolcu Gaston Ramirez'i de kadrosuna katmak istiyor...



Sarı kırmızılı yönetim, Fernando Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca ile oyuncunun durumunu değerlendirdiği toplantıda Gaston Ramirez transferi için de görüşmelerde bulundu. Ramirez'in menajerliğini yapmayan Fonseca'nın bu transfer için yönetime yardımcı olabileceğini ilettiği ve sarı kırmızılıların da bu yönde talepte bulunduğu aktarıldı.



Southampton ile sözleşmesi sona eren Uruguaylı Ramirez'in bonservisi elinde bulunuyor. 25 yaşındaki futbolcunun orta sahanın her bölgesinde oynuyor olması nedeniyle yönetimin transfer için oldukça istekli olduğu aktarıldı. Ramirez'e bonservis bedeli ödemeyecek olan sarı kırmızılıların oyuncunun transferi için Fonseca'ya yetki verdiği ifade edildi.



  • Gaston Ramirez, Copa America'da Uruguay formasıyla boy gösterdi. Ülkesinin 10 numaralı formasını giyen futbolcu geçtimiz sezon kiralık olarak Middlesbrough formasıyla çıktığı 18 Championship maçında 7 gol attı. 4 de asist yaptı.



Alex Telles adım adım Porto'ya Galatasaray'da 'Ayhan Akman' iddiası



#Galatasaray
#Gaston Ramirez
#Muslera
8 yıl önce