|

Galatasaray'da transfer hareketliliği: 5 yıldız masada

Galatasaray, transferde atağa kalktı. Sarı kırmızılılar devre arasında kiraladığı Nagatomo'nun bonservisini almak için girişimlerine devam ederken Abel Hernandez, Joel Campbell ve Kurt Zouma isimleri için de temaslarını sıklaştırdı.

Yeni Şafak
18:36 - 7/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 22:13 - 7/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Abel Hernandez.
Abel Hernandez.

Galatasaray, iç piyasada Muğdat Çelik ile anlaşırken dış piyasada da etkili olmaya başladı. Sarı kırmızılıların başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Nagatomo'nun bonservisini almak için Milano'ya giderken sürpriz isimler de gündem gelmeye başladı.

İtalyan basını Hull City ile sözleşmesi biten Abel Hernandez ve Arsenal'den ayrılan Joel Campbell'in Galatasaray'la görüşmelerde bulunduğunu belirtti. Sarı kırmızılıların bir diğer ilgilendiği isim ise geçtiğimiz sezonu Stoke City'de kiralık olarak geçiren Kurt Zouma.

  • Galatasaray'ın ilgilendiği Abel Hernandez, Muslera'nın milli takımdan arkadaşıydı. Hernandez bu sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle turnuvaya gidemedi. Uruguaylı golcü çıktığı 10 maçta 8 gol attı, 2 de asist yaptı.
Öte yandan Mario Balotelli ile ilgili dış basında Galatasaray iddiaları yer alıyor. Ancak bu transferin gerçekleşme ihtimali düşük olarak görülüyor.
  • Kamp dönemi öncesinde transfer çalışmalarına hız veren sarı kırmızılıların kritik oyuncuların takıma katılmasını hızlandırmak istediği belirtiliyor. UEFA'dan gelecek kısıtlamaları göz önünde bulunduran Galatasaray yönetimi bu sebeple hem sözleşmesi biten hem de kiralık alabileceği isimlerle görüşmelerine devam ediyor.


#Galatasaray
#Abel Hernandez
#Kurt Zouma
6 yıl önce